Primele declarații ale logodnicului milionar al Alinei Vidican! Când s-au cunoscut, de fapt, și când va avea loc nunta

15.06.2021, 11:58
Primele declarații ale logodnicului milionar al Alinei Vidican! Când s-au cunoscut, de fapt, și când va avea loc nunta
Primele declarații ale logodnicului milionar al Alinei Vidican! Când s-au cunoscut, de fapt, și când va avea loc nunta

Claude Senhoretti, logodnicul milionar al Alinei Vidican, a vorbit pentru prima dată despre relația lor de iubire. În plus, milionarul brazilian a dezvăluit și când va avea loc nunta lor. 

Claude a mărturisit că se iubește cu Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, de patru ani.

Logodnicul Alinei Vidican, dezvăluiri picante despre relația cu blondina

”Ne-am întâlnit acum mai bine de patru ani în urmă la deschiderea a Porsche Tower din Miami. Am văzut-o pe Alina de departe, nu a fost greu să o văd, ea era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul. M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Dar când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit”, a povestit Claude pentru Fanatik.

Bărbatul a spus că pasiunea pentru mașini i-a făcut să se apropie tot mai mult, iar în cele din urmă au descoperit că s-au îndrăgostit unul de celălalt.

”Am descoperit că are o pasiune pentru mașini, amândoi conduceam un Porsche 911. În acea noapte, a trebuit să plec devreme pentru a sta cu copiii mei, dar a doua zi, la 6:30 dimineața, i-am trimis un mesaj și am invitat-o la un brunch din ziua aceea. Atunci ne-am dat seama că ne îndrăgostim unul de celălalt, pentru că avem atât de multe în comun. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ce căsătorim”, a mai adăugat iubitul Alinei Vidican.

Când se vor căsători

Mai mult de atât, Claude a dezvăluit data nunții cu Alina Vidican, dar și faptul că se gândesc la copii pe viitor. Claude a spus că au deja, împreună, patru copii, doi ai lui și doi ai Alinei.

‘Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat. Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse. Noi avem copii. Eu îi am pe Filipe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, Alina pe Alex și pe Gloria, dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii’, a mai adăugat bărbatul.

citește și...