Lux și opulență la nunta Alinei Vidican cu milionarul Claude Senhoreti! Mirii au cheltuit o avere

27.08.2021, 09:36
Lux și opulență la nunta Alinei Vidican cu milionarul Claude Senhoreti! Mirii au cheltuit o avere
Lux și opulență la nunta Alinei Vidican cu milionarul Claude Senhoreti! Mirii au cheltuit o avere

Joi, 26 august, Alina Vidican și milionarul brazilian Claude Senhoreti s-au căsătorit. Fericitul eveniment a avut loc în Florida, într-o clădire istorică, și anume la The Addison, în Boca Raton. 

Alina Vidican și Claude Senhoreti, omul de afaceri de origine braziliană, sunt împreună de mai bine de patru ani. Blondina și pilotul de curse au organizat o nuntă ca la carte, unde invitații s-au delectat cu preparate dintre cele mai sofisticate. Iată câți bani au scos din buzunar cei doi pentru organizarea nunții. Sumele sunt destul de piperate!

Lux și opulență la nunta Alinei Vidican cu milionarul Claude Senhoreti!

Alina Vidican a îmbrăcat pentru a doua oară rochia de mireasă. După o relație îndelungată cu Claude, cei doi au făcut pasul cel mare. Pentru marele eveniment, cei doi au pregătit totul în cel mai mic detaliu. Ceremonia a avut loc într-un loc exclusivist din zona Floridei. La party, invitații au fost nevoiți să respecte și un dress code, mai precis „black tie”.

De asemenea, meniul ales pentru invitați a fost unul sofisticat și destul de scump. Preparatele au inclus atât delicatese din gastronomia italiană, americană braziliană, dar și românească, de pe masă nelipsind sărmăluțele cu mămăliguță și smântână, scrie Fanatik. Meniurile pentru 50 de invitați au costat în jur de 12.279 de dolari. Pe pagina lui de Instagram, Claude a publicat și primele imagini de la nunta cu Alina Vidican.

Cum s-au cunoscut Alina Vidican și iubitul brazilian

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, și Claude s-au cunoscut pe vremea când bărbatul era încă însurat. Abia în 2020, Claude a divorțat de femeia cu care avut o căsnicie de șapte ani. Alina și Claude s-au logodit deja, iar anul acesta urmează să se căsătorească.

“Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida. Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, a precizat un apropiat al Alinei Vidican, scrie Fanatik.

citește și...