Alina Sorescu, noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu. ”Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte”

31.05.2022, 13:19
Alina Sorescu, noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu. ”Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte”
Alina Sorescu, noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu. ”Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte”

Cântăreața Alina Sorescu, în vârstă de 35 de ani, și designerul Alexandru Ciucu, în vârstă de 46 de ani, au ajuns la divorț. Artista a fost prezentă în platoul emisiunii moderate de Teo Trandafir la postul de televiziune kanal D, unde a făcut noi declarații despera separarea de cel care i-a fost partener de viață și cu care are două fetițe. ”Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte”, a spus Alina Sorescu.

Cântăreața Alina Sorescu a format o familie cu Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Despre cei doi s-a speculat, în ultima vreme, că s-ar fi separat. Deși mult timp niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau a infirmat zvonurile privind divorțul, recent s-a aflat că Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se separă.

Alexandru Ciucu i-a intentat un proces Alinei Sorescu și s-au întâlnit în instanță pentru a stabili custodia copiilor. Într-un mesaj transmis recent în mediul online, Alina Sorescu a precizat că a introdus acțiunea de divorț la începutul anului, iar cel care i-a fost partener de viață a cerut ca domiciliul celor două fetițe ale lor să fie la el. Instanța a decis ca micuțele să rămână la artistă.  Prezentă la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, Alina Sorescu a oferit noi detalii despre separarea de Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu, noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu. ”Eu am câștigat în primă instanță, dar el epuizează toate căile de atac”

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața și cu bune și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă”, a explicat vedeta, potrivit wowbiz.ro.

„De la începutul anului, din februarie (n.r. s-au separat). Deocamdată este complicat să intru în aceste detalii (n.r. despre despărțire), încă vorbim de domiciliul fetelor. Într-adevăr, eu am câștigat în primă instanță, dar el epuizează toate căile de atac și atunci nu e cazul să vorbim atâta timp cât lucrurile nu le-am clarificat, iar situația este departe de a se termina. Nu am de ales decât să-mi văd în continuare de treabă, de munca mea, să cresc fetițele, așa cum am făcut-o și până acum armonios. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, nu sunt genul de om care ia decizii peste noapte. Lucrurile s-au întâmplat în timp, iar acum trebuie să vedem ce și cum. Eu merg înainte”, a adăugat cântăreața.

citește și...