Alina Sorescu, în culmea fericirii. Ce a decis instanța pentru fetițele ei

17.05.2022, 13:12
Alina Sorescu, în culmea fericirii. Ce a decis instanța pentru fetițele ei
Alina Sorescu, în culmea fericirii. Ce a decis instanța pentru fetițele ei

Cântăreața Alina Sorescu, în vârstă de 35 de ani, și designerul Alexandru Ciucu, în vârstă de 46 de ani, au ajuns la divorț. În instanță, Alexandru Ciucu a cerut ca domiciliul celor două fetițe pe care le are cu Alina Sorescu, Carolina și raisa, să fie la el. Artista a anunțat, pe contul ei de socializare, ce a decis instanța în acest sens.

Cântăreața Alina Sorescu a format o familie cu Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Despre cei doi s-a speculat, în ultima vreme, că s-ar fi separat. Deși mult timp niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau a infirmat zvonurile privind divorțul, acum s-a aflat că Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se separă.

Alexandru Ciucu i-a intentat un proces Alinei Sorescu, cei doi urmând să se întâlnească în instanță pentru a stabili custodia copiilor. Într-un mesaj transmis recent în mediul online, Alina Sorescu a precizat că a introdus acțiunea de divorț la începutul anului, iar cel care i-a fost partener de viață cere ca domiciliul celor două fetițe ale lor să fie la el.

Alina Sorescu, în culmea fericirii. ”Instanta a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine”

Alina Sorescu a anunțat, pe contul său de socializare, ce decizie a luat instanța în ceea ce privește domiciliul celor două fetițe pe care le are cu Alexandru Ciucu – carolina și Raisa. Micuțele vor locui cu mama lor. Artista este extrem de fericită și a ținut să mulțumească avocatei sale, dar și celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, pentru faptul că au susținut-o și încurajat-o în această perioadă dificilă din viața sa.

”Mi-am recapatat linistea, instanta a decis stabilirea domiciliului fetitelor la mine. Ii multumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare si va multumesc voua tuturor pentru sustinere 🙏”, a transmis Alina Sorescu.

citește și...