Alina și Ilan Laufer, prima fotografie cu gemenii. ”Prințișorii în parc”

13.04.2021, 10:07
Alina și Ilan Laufer, prima fotografie cu gemenii.  ”Prințișorii în parc”
Alina și Ilan Laufer, prima fotografie cu gemenii. ”Prințișorii în parc”

Ilan Laufer a publicat prima fotografie cu gemenii pe care îi are cu Alina Laufer.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie, cei doi au devenit părinți de gemeni. Alina Laufer a născut prematur.

Acum, pe contul său de socializare, Ilan Laufer a dat publicității prima fotografie cu gemenii, la prima plimbare în parc a acestora. ”Prima noastră ieșire cu prințișorii în parc”, a notat Ilan Laufer în dreptul imaginii.

Ce a declarat Alina Laufer după externare

Alina Laufer a fost exterernată după 38 de zile de stat în spital și a făcut declarații despre starea bebelușilor ei, un băiețel și o fetiță.

”Le-am făcut bebelușilor externarea și sunt foarte fericită că mergem, în sfârșit, la noi acasă! Eu credeam că plecăm pe la sfârșitul lui aprilie, dar uite că doamna doctor ne-a dat voie să mergem deja acasă, după 5 săptămâni și jumătate, aproape 6, de spitalizare! Gemenii sunt bine, iar sora lor abia așteaptă să îi întâlnească! Să nu mai spun de Ilan care nu i-a văzut deloc și nu mai poate. A făcut și cursuri de siguranță auto pentru bebeluși și este pregătit să își ia în serios mult așteptatul rol de tată! Jorge și Karina, fetița noastră, i-au cumpărat micuței prima pereche de cercei din viața ei și abia aștept să îi punem! Karina este și ea entuziasmată. Mă tot întreba când venim acasă!”, spunea Alina Laufer într-un interviu pentru click.ro.

”Aș fi putut să plec de vineri din spital, însă mie mi-a fost frică și am tot amânat momentul! Eu m-am recuperat! Sunt foarte ok, am avut tot timpul o stare de spirit bună și nu am plâns deloc în spital. M-am documentat despre copiii născuți prematur și știam exact care sunt riscurile și ce trebuie făcut. Am avut încredere în echipa de doctori de la Giulești și știam că totul trebuie să fie bine! Nu mai pot de dragul lor! Abia aștept să îi duc în camera lor superbă pe care le-am pregătit-o acasă!”, a adăugat ea.

citește și...