Alina Pușcău și-a amânat nunta. Din ce cauză a luat vedeta această decizie

14.09.2021, 14:10
Alina Pușcău și-a amânat nunta. Din ce cauză a luat vedeta această decizie
Alina Pușcău și-a amânat nunta. Din ce cauză a luat vedeta această decizie

Alina Pușcău, în vârstă de 39 de ani, urma să se căsătorească anul acesta, însă vedeta a amânat evenimentul care trebuia să aibă loc în America, din cauza pandemiei de coronavirus . În ultima perioadă de timp, Alina Pușcău a mărturisit și că s-a confruntat cu probleme de sănătate. ”Nu-mi explic ce a fost, nici doctorii nu mi-au dat de cap”, a spus fotomodelul.

Alina Pușcău, fostă concurentă de la show-ul ”Ferma”, a făcut declarații legate de viața sa personală. După ce în urmă cu ceva timp a anunțat că urmează să se mărite, Alina Pușcău, care a avut o idilă cu actorul Vin Diesel în urmă cu ani, a anunțat că a amânat evenimentul care trebuia să aibă loc în America.

În ultima perioadă de timp, Alina Pușcău a avut probleme de sănătate  după ce s-a confruntat cu amețeli puternice și stări de leșin, timp de șase luni.

Alina Pușcău și-a amânat nunta. ”O să fie ceva secret oricum”

”Nu fac nunta acum. O să fie ceva secret, oricum! Vreau patru copii. Nu contează dacă sunt fete sau băieți. Acum o să vedem, dacă mai am timp să-i fac”, a declarat Alina Pușcău pentru click.ro.

Despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat, Alina Pușcău a explicat: „Am fost și în Turcia, și în America să văd ce am. Aveam amețeli și dureri de cap groaznice, stări de leșin. Probabil a fost ca un healing (mod de vindecare) al organismului. Nu-mi explic ce a fost, nici doctorii nu mi-au dat de cap. Mi-au spus doar că nu e Covid!”.

Alina Pușcău, despre bărbatul misterios care a cerut-o de soție. ”Nu este român”

Invitată în urmă cu ceva timp la emisiunea lui Cătălin Măruță de la pro TV, Alina Pușcău nu a vrut să dea prea multe detalii despre bărbatul care a cerut-o de soție. ”Nu pot să spun. Voi spune la momentul potrivit. Nu este român, poate îl cunoașteți. Este secret”, a declarat vedeta.

”Este un bărbat de încredere, extraordinar. Nu a fost niciodată în România. I-am cunoscut familia, dar el nu mi-a cunoscut mama”, a adăugat ea.

„Nici mama nu știe cu cine mă mărit. I-am zis doar că mă mărit. E în șoc total. Important e să fiu eu fericită, nu?”, a mai spus celebrul fotomodel internațional.

Ce spunea Alina Pușcău despre povestea de dragoste cu Vin Diesel

Alina Pușcău a vorbit, în cadrul unui interviu,  despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Vin Diesel.  Vedeta a explicat și în ce relații a rămas cu acesta.

”Vorbeam, ne întâlneam, dar fiecare e cu viața lui, el are copii… Dacă ne vedem, vorbim, se bucură de mine, mi-a zis că am fost dragostea vieții lui. El când m-a văzut la o masă, undeva, s-a îndrăgostit de mine. De atâtea ori când ne vedeam îmi spunea “Hai să mai încercăm”. S-au întâmplat niște chestii acum câțiva ani de zile, dar eu când termin cu cineva, termin, și pur și simplu am terminat dintr-o chestie foarte ușoară, chiar am și spus. M-am supărat că a plecat cu prietenii lui de Revelion și m-a lăsat pe mine singură. După 2 ani de zile mi-a făcut cunoștință cu familia lui și după aceea, pur și simplu mi-a zis că se duce cu prietenii și m-a întrebat dacă mă supăr. Normal că m-am supărat, dar nu i-am zis atunci, eram și eu mică, aveam 20 și ceva de ani. L-a rănit foarte mult când l-am lăsat pe el și am început relația cu Brett. Și mama lui a fost foarte rănită când noi ne-am despărțit, ea mă iubea foarte mult. Eu așa eram, dacă cineva îmi greșea cu ceva, eu nu mai aveam nevoie de persoana respectivă. M-am schimbat când tatăl meu a murit și nu am vorbit cu el, eram supărată pe el. Atunci mi-am dat seama că nu fac bine ceea ce fac, trebuie să las poarta aia deschisă, să iert omul, și să ascult ce are de zis, pentru că niciodată nu știi ce se poate întâmpla!”, a mărturisit Alina Pușcău.

citește și...