Alina Pușcău, despre povestea de iubire cu Vin Diesel. ”Mi-a zis că am fost dragostea vieții lui”

08.03.2021, 10:54
Alina Pușcău, despre povestea de iubire cu Vin Diesel. ”Mi-a zis că am fost dragostea vieții lui”
Alina Pușcău, despre povestea de iubire cu Vin Diesel. ”Mi-a zis că am fost dragostea vieții lui”

Alina Pușcău a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu starul hollywoodian Vin Diesel.

Alina Pușcău, fostă concurentă de la show-ul ”Ferma”, a făcut declarații legate de viața sa sentimentală. Alina Pușcău  a avut o idilă cu actorul Vin Diesel în urmă cu ani. Alina Pușcău a vorbit despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Vin Diesel într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro.  Vedeta a explicat și în ce relații a rămas cu acesta.

”Vorbeam, ne întâlneam, dar fiecare e cu viața lui, el are copii… Dacă ne vedem, vorbim, se bucură de mine, mi-a zis că am fost dragostea vieții lui. El când m-a văzut la o masă, undeva, s-a îndrăgostit de mine. De atâtea ori când ne vedeam îmi spunea “Hai să mai încercăm”. S-au întâmplat niște chestii acum câțiva ani de zile, dar eu când termin cu cineva, termin, și pur și simplu am terminat dintr-o chestie foarte ușoară, chiar am și spus. M-am supărat că a plecat cu prietenii lui de Revelion și m-a lăsat pe mine singură. După 2 ani de zile mi-a făcut cunoștință cu familia lui și după aceea, pur și simplu mi-a zis că se duce cu prietenii și m-a întrebat dacă mă supăr. Normal că m-am supărat, dar nu i-am zis atunci, eram și eu mică, aveam 20 și ceva de ani. L-a rănit foarte mult când l-am lăsat pe el și am început relația cu Brett. Și mama lui a fost foarte rănită când noi ne-am despărțit, ea mă iubea foarte mult. Eu așa eram, dacă cineva îmi greșea cu ceva, eu nu mai aveam nevoie de persoana respectivă. M-am schimbat când tatăl meu a murit și nu am vorbit cu el, eram supărată pe el. Atunci mi-am dat seama că nu fac bine ceea ce fac, trebuie să las poarta aia deschisă, să iert omul, și să ascult ce are de zis, pentru că niciodată nu știi ce se poate întâmpla!”, a mărturisit Alina Pușcău.

Ce dezvăluri a făcut Alina Pușcău despre Leonardo DiCaprio

Alina Pușcău a vorbit și despre un alt actor celebru, Leonardo Di Caprio. Aceasta a dezvăluit că ea și Leonardo DiCaprio se cunosc din adolescență.

”Da, de la 16 ani! Eram mici amândoi!… Ne-am cunoscut prin prieteni, avem aceiași prieteni comuni, ne învârtim în aceleași cercuri de prieteni”, a spus vedeta.

Întrebată cum este Leonardo DiCaprio în afara platoruilor de filmare, Alina Pușcău a răspuns: ”Este un om mai normal decât toți oamenii!”.

 

citește și...