Alina Pușcău, despre dramele din familia sa. ”Trecutul l-am iertat și l-am lăsat în urmă”

28.12.2020, 10:58
Alina Pușcău, despre dramele din familia sa. ”Trecutul l-am iertat și l-am lăsat în urmă”
Alina Pușcău, despre dramele din familia sa. ”Trecutul l-am iertat și l-am lăsat în urmă”

Alina Pușcău nu a avut deloc o copilărie ușoară. Despre dramele de atunci a vorbit vedeta într-un interviu.

Copilăria Alinei Pușcău a fost marcată de violență și scandaluri în familie, vedeta fiind cea care și-a ajutat mama să divorțeze. ”Evident că a fost un moment dificil, dar necesar. Dacă ar fi să dau timpul înapoi aș face fix la fel. M-am bucurat că am putut să îi cumpăr mamei o casă la o vârstă așa de fragedă și că am putut să-mi ajut familia. În special, mă bucur că am ajutat-o pe mama să fie independentă și să poată avea o viață nouă”, a mărturisit Alina Pușcău pentru revista Viva.

Deși i-a fost greu, Alina Pușcău mărturisește că a reușit să treacă peste probleme din trecut. ”Am lucrat la mine, la educația și evoluția mea. Trecutul l-am iertat și l-am lăsat în urmă. Doar așa poți merge înainte în viață”, a explicat vedea. ”Cât despre ce am trăit în copilărie cred că m-a făcut mai puternică, m-a întărit și m-a făcut să-mi doresc și mai mult să reușesc în viață”, a mai spus ea.

Alina Pușcău, detalii despre viața sa sentimentală

Alina Pușcău a dat detalii despre viața sa personală în cadrul unui interviu, explicând că nu vrea nici să grăbească lucrurile, nici să le forțeze într-o relație.

Alina Pușcău, fostă concurentă de la show-ul ”Ferma”, a făcut declarații legate de viața sa sentimentală. Alina Pușcău,  care a avut o idilă cu actorul Vin Diesel în urmă cu ani, a afirmat că nu își dorește să grăbească lucrurile într-o relație. ”În perioada imediat următoare sunt destul de ocupată cu proiectele mele, am mult de muncă, însă rămân deschisă. Dacă e să fie, cu atât mai bine. Da, evident mă văd căsătorită şi cu copii alături de persoana potrivită şi la momentul potrivit. Nu vreau să forţez sau să grăbesc lucrurile. Ştiu că toate se întâmplă când şi cum trebuie să se întâmple”, a declarat Alina Pușcău pentru okmagazine.ro.

”Eu, de la 16 ani, lucrez, am făcut tot ce-am putut pentru cariera mea, pentru mine, pentru familia mea. Lucrurile astea m-au maturizat, m-au responsabilizat şi m-au făcut ce sunt astăzi. Însă, ca femeie, eu, personal, de abia după 30 de ani am început să mă gândesc în direcţia asta, să lucrez la mine, să mă descopăr, am simţit că am nevoie de timp să merg pe drumul potrivit, să ştiu eu cine sunt, să fiu total pregătită pentru rolul de mamă”, a mai spus ea.

citește și...