Alina Pușcău de la ‘Ferma’ va juca într-un film cu Leonardo DiCaprio. Ce planuri de viitor are

09.10.2020, 08:24
Alina Pușcău de la 'Ferma' va juca într-un film cu Leonardo DiCaprio. Ce planuri de viitor are
Alina Pușcău de la 'Ferma' va juca într-un film cu Leonardo DiCaprio. Ce planuri de viitor are

Alina Pușcău a fost eliminată definitiv de la ‘Ferma’, însă toate îi merg strună în plan profesional. Invitată în cadrul emisiunii ‘La Măruță’, de la PRO TV, vedeta internațională și-a dezvăluit câteva dintre planurile sale de viitor.

Ce va face Alina Pușcău după ‘Ferma’

Alina Pușcău a părăsit competiția ‘Ferma’, în urma unui duel, însă are de gând să își continue proiectele la Hollywood. În plus, modelul celebru a spus că urmează să joace într-un film alături de nimeni altul decât celebrul Leo DiCaprio!

‘Am luat lecții cu profesorul lui Leonardo DiCaprio, Larry Moss. Am studiat vreo 5 ani.Acum am vreo 4 filme în derulare. Sunt foarte fericită că fac un film la Roma. O să joc o Sophia Loren tânără. Leonardo DiCaprio este în film. Suntem foarte buni prieteni’, a spus Alina, la PRO TV.

De asemenea, Alina Pușcău a recunoscut că are numărul de telefon al lui Leo DiCaprio.

Alina Pușcău este singură

Alina Pușcău a vorbit și despre viața sa sentimentală, explicând că acum nu are nicio relație.

‘Nu am pe nimeni acum. N-am noroc în dragoste, nu știu. Nu sunt dificilă. Sunt o persoană care am suflet bun și când mă îndrăgostesc de cineva pur și simplu nu știu ce se întâmplă. Sunt Scorpion….Acum e cariera. Sunt super fericită că fac un film la Roma și o să joc tânăra Sophia Loren. Și sunt Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese, Steven Spielberg’, a mai afirmat Alina Pușcău.

S-a iubit cu Vin Diesel

Alina Puşcău l-a cunoscut pe actorul Vin Diesel pe când avea doar 18 ani. Cei doi s-au întâlnit la Paris, iar Diesel s-a îndrăgostit nebunește de frumoasa româncă. Din păcate, relația lor nu a durat decât doi ani și au decis să se despartă.

Alina a dezvăluit că actorul voia să o ia de soție, însă ea nu era pregătită să își întemeieze o familie de la o vârstă atât de fragedă. Deși s-au separat, cei doi au rămas relații foarte bune.

‘Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noștri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci. După câțiva ani m-am mutat la Los Angeles și am avut o relațiecu el, care a durat doi ani. Era o relație serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea. El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani și nu mă gândeam să mă căsătoresc și să fac copii. Mi-a spus de la început că vrea copii, a mărturisit românca la ‘Vorbește lumea’.

citește și...