Alina Pușcău, fosta iubită a lui Vin Diesel, se întoarce în România pentru emisiunea ‘Ferma’. Primele declarații ale modelului

08.08.2020, 16:47
Alina Pușcău, fosta iubită a lui Vin Diesel, se întoarce în România pentru emisiunea 'Ferma'. Primele declarații ale modelului
Alina Pușcău, fosta iubită a lui Vin Diesel, se întoarce în România pentru emisiunea 'Ferma'. Primele declarații ale modelului

Emisiunea ‘Ferma’ se întoarce la PRO TV, cu sezonul 2! Filmările vor începe în curând, iar cei 16 concurenți care vor participa la show vor avea parte de experiențe unice. Printre concurenți se numără și Alina Pușcău, fosta iubită a actorului Vin Diesel.

Pentru cine nu știe, Alina Pușcău are 38 de ani și este de profesie actriță și fotomodel român în SUA. Aceasta este stabilită de mai bine de 20 de ani în America, însă acum va reveni în țară pentru proiectul de la PRO TV.

Va participa la emisiunea ‘Ferma’

Într-un interviu pentru revista Unica, Alina Pușcău a mărturisit că nu s-a întors definitiv în România.

‘Pentru mine provocarea „Ferma” înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Abia aștept să-i cunosc pe colegii mei și să îmi testez limitele alături de ei, în această nouă experiență. Nu m-am întors, ci am acceptat un proiect aici. Este mai mult ca o provocare cu mine însămi, dar România va fi mereu acasă. Familia și prietenii mei sunt aici, mă întorc mereu cu drag’, a spus modelul.

Cât despre viața personală, Alina Pușcău a dezvăluit că se concentrează mai mult pe carieră, iar în acest moment nu există niciun bărbat.

‘Momentan mă concentrez pe viața profesională și am un proiect foarte important în derulare. Prin urmare, bărbații mai pot aștepta!’, a mai spus ea.

S-a iubit cu Vin Diesel

Alina Puşcău l-a cunoscut pe actorul Vin Diesel pe când avea doar 18 ani. Cei doi s-au întâlnit la Paris, iar Diesel s-a îndrăgostit nebunește de frumoasa româncă. Din păcate, relația lor nu a durat decât doi ani și au decis să se despartă.

Într-un interviu pentru ‘Vorbește lumea’, fotomodelul de talie internațională a povestit cum s-a sfârșit relația ei cu actorul Vin Diesel. Alina a dezvăluit că actorul voia să o ia de soție, însă ea nu era pregătită să își întemeieze o familie de la o vârstă atât de fragedă. Deși s-au separat, cei doi au rămas relații foarte bune.

‘Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noștri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci. După câțiva ani m-am mutat la Los Angeles și am avut o relațiecu el, care a durat doi ani. Era o relație serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea. El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani și nu mă gândeam să mă căsătoresc și să fac copii. Mi-a spus de la început că vrea copii‘, a mărturisit românca la ‘Vorbește lumea’.

citește și...