FOTO. Vă amintiți de Alina Pușcău? Cum arată astăzi fosta iubită a lui Vin Diesel

21.07.2020, 17:12

Alina Puşcău, fosta iubită româncă a lui Vin Diesel și fotomodel de talie internaţională, trăiește de mai bine de 15 ani în America, mai exact la Los Angeles, unde și-a clădit un nume printre actrițele celebre de la Hollywood. Pentru cei care nu știu, Alina Puşcău este prima româncă care a pozat pe coperta Playboy USA.

Cine este Alina Puşcău

Alina Puşcău avea doar 16 ani când a fost descoperită în urma concursului Elite Model Look. În scurt timp, ea a început să realizeze pictoriale pentru brand-uri celebre și să lucreze cu fotografi legendări precum Bruce Weber, Patrick Demarchelier şi Marc Baptiste. La vârsta de 19 ani, tânăra s-a mutat definitiv în America și a urcat destul de rapid în ierarhia supermodelelor. De asemenea, Alina Pușcău a legat o prietenie strânsă cu Paris Hilton și cu Jessica Alba.

Alina Puşcău l-a cunoscut pe actorul Vin Diesel pe când avea doar 18 ani. Cei doi s-au întâlnit la Paris, iar Diesel s-a îndrăgostit nebunește de frumoasa româncă. Din păcate, relația lor nu a durat decât doi ani și au decis să se despartă.

Într-un interviu pentru ‘Vorbește lumea’, fotomodelul de talie internațională a povestit cum s-a sfârșit relația ei cu actorul Vin Diesel. Alina a dezvăluit că actorul voia să o ia de soție, însă ea nu era pregătită să își întemeieze o familie de la o vârstă atât de fragedă. Deși s-au separat, cei doi au rămas relații foarte bune.

‘Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noștri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci. După câțiva ani m-am mutat la Los Angeles și am avut o relațiecu el, care a durat doi ani. Era o relație serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea. El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani și nu mă gândeam să mă căsătoresc și să fac copii. Mi-a spus de la început că vrea copii‘, a mărturisit românca la ‘Vorbește lumea’.

Cu toate acestea, fotomodelul a specificat că nu l-a iubit pe Vin Diesel, ci marea ei dragoste a fost regizorul Bret Ratner, producătorul serialului Prison Break, cu care a avut o relaţie de cinci ani.

Arată fenomenal la 38 de ani

Deși nu mai este la vârsta tinereții, Alina Pușcău a rămas la fel de frumoasă. În prezent, aceasta are 38 de ani, dar continuă să pozeze la fel senzual ca pe vremea adolescenței. Cât despre viața personală, Alina Pușcău a preferat întotdeauna să și-o țină departe de ochii curioșilor.

Alina Pușcău nu a devenit cunoscută doar ca fotomodel, ci și ca actriță. Fosta iubită a lui Vin Diesel a apărut în 2011 în filmul Conan Barbarul, alături de Jason Momoa. De asemenea, ea a mai apărut în ‘Dracula: Prințul Întunecat’, în 2013. Ultima sa apariție a fost în horror-ul Lycan (2017), când a jucat rolul unei prostituate românce.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Waiting for am amazing summer!!!

O postare distribuită de Alina Puscau? (@alinapuscau_) pe

citește și...