Alina Pușcaș, surpriză la spitalul unde este internată pentru coronavirus. Ce a făcut soțul ei

21.06.2020, 10:42
Alina Pușcaș, surpriză la spitalul unde este internată pentru coronavirus. Ce a făcut soțul ei

Alina Pușcaș a avut parte de o surpriză din partea partenerului ei de viață, la spitalul unde se aflîă internată după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus.  De altfel, mai multe vedete care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Este vorba de Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir.

Alina Pușcaș se află în spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”.

”Da, trebuie să accept optimistă ? că acest “episod ROL 2” face parte din viața mea și să fiu recunoscătoare că sunt una dintre persoanele norocoase ? care a făcut cea mai simplă forma a covid – ului”, a scris ea în mediul online.

I-a trimis un buchet de flori la spital

Sâmbătă, Alina Pușcaș a avut parte de o surpriză romantică din partea soțului ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu.

Potrivit click.ro, acesta i-a trimis un superb aranjament floral, cu gerbera, margarete, trandafiri și hortensii, pe care i l-a trimis direct în cort.

”Sunt tare emoționantă, pentru că am chiar și așa, de la distanță, familia lângă mine. Cred că este cel mai important și cel mai frumos lucru, mai ales într-o situație de acest gen. M-am emoționat, pentru că aveam senzația că sunt la cea de-a patra naștere, pentru că atunci am primit flori în timpul spitalizării, dar uite că s-a mai întâmplat să mai primesc un buchet. Am primit de la soțul meu un buchet de flori, mi l-a trimis pur și simplu printr-un prieten, care a venit să mi-l livreze. Te sun Mihai acum, din nou”, a spus vedeta după gestul făcut de partenerul ei de viață.

E căsătorită și are trei copii


În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

citește și...