Alina Pușcas s-a sărutat cu o femeie de față cu soțul ei. Codin Maticiuc este cel care a imortalizat momentul

14.05.2022, 18:02

Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” s-a sărutat cu o femeie. Totul s-a întâmplat la un eveniment privat din Capitală, iar Codin Maticiuc este cel care a dezvăluit momentul.  Fostul „crai de Dorobanți” anunță că momentele imortalizate vor putea fi văzute pe canalul său de YouTube, în curând.

Cel mai scump eveniment pus la cale vreodată în România, așa cum l-a numit Codin Maticiuc,  a fost organizat într-o vilă privată. Gazda evenimentului a fost nimeni altul decât Codin Maticiuc. Fostul „crai de Dorobanți”  a imortalizat un moment surprinzător și a postat fotografia pe rețelele sociale.

Petrecerea a fost una de lux, având în vedere tematică evenimentului și ținutele purtate de invitați.  „Marele Gatsby” a fost tematica petrecerii. Bărbații au trebuit să îmbrace costum și papion, iar femeile rochii senzuale.

Cel mai scump eveniment pus la cale vreodată în România

Codin Maticiuc a dezvăluit că este cel mai scump eveniment pus la cale vreodată în România într-o vilă privată. Pregătirile ar fi durat o săptămână, iar milionarul care a achitat nota de plată nu s-a zgârcit deloc.

Printre invitați s-a numărat și Alina Pușcaș și soțul ei. Diva și-a făcut apariția într-o ținută care i-a lăsat mască pe toți. Prezentatoarea TV a întors toate privirile bărbaților, dar și a femeilor. Mai mult, vedeta a fost imortalizată într-o ipostază neobișnuită.

Alina Pușcaș s-a sărutat cu o femeie

La un moment dat, vedeta a cântat alături de o artistă, iar vocea prezentatoarei TV a incitat-o atât de tare încât a sărutat-o pe vedetă. Alina Pușcaș s-a sărutat cu o femeie, iar totul s-a întâmplat sub privirile soțului ei.

Nu este prima dată când artistul Codin Maticiuc dezvăluie ipostaze compromițătoare în care se află vedetele. Recent, fostul „crai de Dorobanți” a postat imagini compromițătoare cu Mihai Bendeac, care se află în stare de ebrietate. Mai mult, juratul iUmor și-a dat pantalonii jos și și-a arătat posteriorul gol! ”Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”, îi spune Mihai Bendeac lui Codin Maticiuc. Actorul a înjurat și a folosit cuvinte vulgare, în noaptea respectivă. „Sănătatea mea este vraiște”, a afirmat Mihai Bendeac.

Actorul a oferit prima reacție și s-a amuzat pe seama video-ului  în care apare într-o stare avansată de ebrietate.

„Aș vrea să-mi cer iertare familiei mele și tuturor celor care mă iubesc și mă apreciază. Cuvintele sunt de prisos. Recunosc că sunt prost.
Bă, sunt prost, recunosc că sunt prost, nici nu am un anturaj, de foarte multe ori, care să mă ajute în acest sens, dar faptul că îmi dau seama, e un prim pas.”, a declarat Mihai Bendeac, pe contul personal de Instagram.

 

 

 

 

 

citește și...