Prima reacție a lui Mihai Bendeac după ce s-a dezbrăcat în plină stradă. ”Nu am un anturaj care să mă ajute în acest sens”

22.03.2022, 16:19

Mihai Bendeac a oferit o prima reacție, după ce s-a dezbrăcat în plină stradă. Imaginile au devenit rapid virale. Vedeta și-a cerut scuze familiei și fanilor săi. ”Recunosc că sunt prost. Bă, sunt prost, recunosc că sunt prost, nici nu am un anturaj, de foarte multe ori, care să mă ajute în acest sens.”, a declarat actorul.

Zilele trecute, artistul a fost filmat dându-și pantalonii jos în plină stradă. Actorul a stârnit un val de reacțîi negative, după ce s-a lăsat filmat în ipostaze compromitoare, dezvăluindu-și părțile intime. „Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”, îi spune Mihai Bendeac lui Codin Maticiuc, în timp ce îl filma.

Actorul a oferit prima reacție și s-a amuzat pe seama video-ului  în care apare într-o stare avansată de ebrietate, după ce a petrecut într-un club de fițe. Distracția s-a transformat într-un adevărat haos.

Mihai Bendeac a oferit o prima reacție, după ce s-a dezbrăcat în plină stradă

„Aș vrea să-mi cer iertare familiei mele și tuturor celor care mă iubesc și mă apreciază. Cuvintele sunt de prisos. Recunosc că sunt prost.
Bă, sunt prost, recunosc că sunt prost, nici nu am un anturaj, de foarte multe ori, care să mă ajute în acest sens, dar faptul că îmi dau seama, e un prim pas.”, a declarat Mihai Bendeac, pe contul personal de Instagram.

Actorul a înjurat și a folosit cuvinte vulgare, în noaptea respectivă. „Sănătatea mea este vraiște”, a afirmat Mihai Bendeac, adăugând și faptul că părinții lui sunt la Arsenie Boca și se roagă pentru el.

Mihai Bendeac a fost reclamat la CNCD

Recent, juratul de la iUmor a fost reclamat la Consiliul NaȚional al Audiovizualului pentru Combaterea Discriminării, după ce actorul a scandalizat publicul feminin.

Potrivit informațiilor Cancan, pe 22 martie urmează să aibă loc audieri în această speță, iar Colegiul Director va constata existența sau nu a faptei de discriminare și după caz, sancționarea acesteia.

„Vinul acesta nu-mi aparține. E doar ales de mine, dar cu ajutorul vostru fiecare sticlă devine unică. Vă încurajez să dați frâu liber imaginației voastre.Vă pup, vă iubesc și vă respect!„, spunea Mihai Bendeac când lansa vinul roșu, în colaborare cu Domeniile Urlați.

citește și...