Alina Pușcaș le-a arătat tuturor ce tatuaj are. ”Da, este al meu”

14.07.2020, 14:22
Alina Pușcaș le-a arătat tuturor ce tatuaj are. ”Da, este al meu”
Alina Pușcaș le-a arătat tuturor ce tatuaj are. ”Da, este al meu”

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș le-a arătat fanilor ei de pe rețelele de socializare ce tatuaj are pe corp.

Alina Pușcaș le-a arătat prietenilor virtuali tatuajul pe care și l-a făcut în urmă cu câteva luni și a explicat și ce semnificație are acesta.

”Da… este al meu ? Făcut pe 15 martie, fotografiat azi – 14 iulie. Este o reinterpretare a “Creației” lui Michelangelo… geneza, nașterea, evoluția, acolo unde arta (adam – mâna stângă) întâlnește evoluția, tehnologia ???”, a menționat Alina Pușcaș.


Postarea prezentatoarei TV a adunat peste 3.000 de like-uri în numai o oră.

Este măritată și are trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

A fost infectată cu coronavirus

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus luna trecută.  Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

Alina Pușcaș a vorbit recent despre experiențele prin care a trecut după ce a fost externată.

”Am avut fericirea de a nu fi dată afară dintr-un magazin sau alungată dintr-un parc. Dar, înainte să se testeze Marcel Pavel și presa bubuise peste tot, s-a creat o panică generală. Drept urmare, s-a întâmplat ca anumiți părinți de la grădinița la care am copiii, să-și manifeste cumva nemulțumirile”, a spus ea.

 

citește și...