Alina Pușcaș, despre viața cu trei copii. A mărturisit cine o ajută

15.02.2020, 11:56
Alina Pușcaș, despre viața cu trei copii. A mărturisit cine o ajută
Alina Pușcaș, despre viața cu trei copii. A mărturisit cine o ajută

Vedeta de televiziune Alina Pușcaș are trei copii. Prezentatoarea a mărturisit cine o ajută în creșterea celor trei micuți.

În 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

Alina Pușcaș a acordat un interviu pentru okmagazine.ro, în care a explicat cine o ajută în creșterea copiilor. Prezentatoarea are o bonă.

”Ne ajută doamna Mariana, aceeaşi bonă pe care o avem de acum 3 ani şi, Doamne ajută, să reuşim să fim peste ani şi ani de zile tot împreună. Pentru că, din păcate, sunt mari permutări ale bonelor. Să stea cineva jumătate de an la tine e o minune. Nu ne-am permis să nu angajăm pe cineva, neavând membri de familie care să se ocupe de partea asta. Noi suntem cam singurei. Taţi nu mai avem niciunul. Mamele noastre sunt destul de în vârstă şi au viaţa lor, aşa că nu am cum să le pun în cârcă responsabilitatea asta”, a explicat Alina Pușcaș.


Vedeta consideră că ajutorul în creșterea copiilor este binevenit.

”Sunt totuşi 3 copii, nu unul singur. Şi atunci cea mai bună variantă este ajutorul. Şi eu recomand ajutorul – indiferent că e de 8 ore, că este un ajutor intern, îl recomand, pentru că trebuie să ai şi viaţa ta ca părinte. Bineînţeles, pe mamele care simt dorinţa asta şi nu se pot dezlipi de copil le încurajez să stea cu el dacă asta simt, cât pot. Dar e bine să poţi să ieşi din casă, să faci şi alte lucruri, pentru că de multe ori te plafonezi, intri într-o monotonie care se poate întoarce împotriva ta”, a încheiat ea.

citește și...