Ce dietă ține Alina Pușcaș! Cum a slăbit foarte repede după naștere

01.09.2019, 12:08
Ce dietă ține Alina Pușcaș! Cum a slăbit foarte repede după naștere
Alina a născut acum o lună

Deși a născut al treilea copil acum doar o lună, Alina Pușcaș a uimit pe toată lumea cu silueta pe care a afișat-o chiar acum câteva zile. 

Prezentatoarea TV a slăbit spectaculos în doar 3 săptămâni de la naștere, iar talia pe care a „etalat-o” la plajă weekendul trecut era de viespe, o performanță la care multe femei ajung după ceva timp de la naștere. 

Alina nu mănâncă produse prăjite

Alina a vorbit după ce a adus pe lume al doilea copil despre cura de slăbire pe care o urmează și despre regimul alimentar pe care îl are. 

„Am exclus prăjelile definitiv…ştiu cât sunt de nocive (chiar dacă sunt gustoase). Parţial, am eliminat din alimentaţie pâinea şi prãjiturile care conţin mult zahãr. De exemplu, am început să gătim acasă clătite cu lapte de soia, fără zahăr (pentru a obţine acea dulceaţă a lor, punem în compoziţie măr ras, aşa înlocuim zahărul procesat)”, a spus fostul manechin. 

Dieta sa preferată este pe bază de legume

Alina a vorbit și despre dieta sa favorită, care cel mai probabil a ajutat-o și acum, după a treia naștere: „Cea cu multe legume şi salată verde, în cele mai inedite combinaţii de ingrediente, multă apã (în jur de 3 litri), ceaiuri. Exclud pâinea şi dulciurile”. 

citește și...