Alina Laufer, în vacanță cu gemenii. ”Noi am fost ca în armată, la 6 jumate dimineața, cel târziu, se trezeau”

27.04.2022, 14:04
Alina Laufer, în vacanță cu gemenii. ”Noi am fost ca în armată, la 6 jumate dimineața, cel târziu, se trezeau”
Alina Laufer, în vacanță cu gemenii. ”Noi am fost ca în armată, la 6 jumate dimineața, cel târziu, se trezeau”

Alina Laufer și soțul său, Ilan Laufer, au fost în prima vacanță cu gemenii lor, Nathaniel și Davina. Vedeta a detalii despre cum a fost această vacanță pentru ea. ”Noi am fost ca în armată, la 6 jumate dimineața, cel târziu, se trezeau. Se trezeau și noaptea, acasă nu se trezesc, acolo se trezeau”, a povestit Alina Laufer în cadrul unui interviu.

Cântărețul Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie 2021, cei doi au devenit părinți de gemeni. Alina Laufer a născut prematur  un băiețel și o fetiță, Nathaniel și Davina.

Alina Laufer și soțul ei, Ilan Laufer, au fost în prima vacanță cu gemenii lor. Despre cum a fost vacanța respectivă, la Hurghada, în Egipt, pentru ei a povestit vedeta pentru click.ro.

Alina Laufer, în vacanță cu gemenii. ”Ne-am întors mai obosiți decât am plecat, dar aș mai pleca din nou”

”A fost prima vacanță cu gemenii mai departe de casă, am stat o săptămână în Egipt, a fost bine… Am plecat și noi, în sfârșit într-o vacanță în afara țării cu gemenii. Îmi doream de mult să facem asta dar am așteptat să mai crească puțin. Am plecat cu Davina bolnavă, a făcut roșu în gât. Am băgat-o acolo pe antibiotice pentru că a făcut și puțină febră. Am fost doar noi, eu și Ilan cu gemenii, fără alte ajutoare. La aeroport am fost un adevărat spectacol, am luat toată casa cu noi”, a povestit Alina Laufer.

„Noi am fost ca în armată, la 6 jumate dimineața, cel târziu, se trezeau. Se trezeau și noaptea, acasă nu se trezesc, acolo se trezeau… Ieșeam din camera la 7, eram primii la micul dejun, aveam program, schimbă-i, fă-le băiță, ne-am întors mai obosiți decât am plecat, dar aș mai pleca din nou. În vacanță copiii au fost ceas elvețian, aveau orele de masă, de somn”, a completat aceasta.

citește și...