Alina Laufer este însărcinată cu gemeni: ‘După 8 ani de încercări, acum e un șoc pentru noi’

24.09.2020, 17:06
Alina Laufer este însărcinată cu gemeni: 'După 8 ani de încercări, acum e un șoc pentru noi'
Alina Laufer este însărcinată cu gemeni: 'După 8 ani de încercări, acum e un șoc pentru noi'

Alina Laufer se poate considera o femeie norocoasă! Are o fiică minunată, un soț iubitor, iar acum urmează să devină mămică din nou. În urma unor numeroase procese de inseminare artificială, blondina a reușit să rămână însărcinată.

Alina Laufer și-a împlinit visul de a deveni mămică! Fosta soție a lui Jorge este gravidă în 10 săptămâni, iar sarcina decurge foarte bine. La 38 de ani, Alina Laufer va aduce pe lume gemeni.

Alina Laufer poartă în pântec gemeni

Cei doi soți sunt acum în culmea fericirii, mai ales că s-au chinuit timp de 8 ani să devină părinți. Surpriza a venit atunci când medicul i-a anunțat că Alina Laufer va naște gemeni. Fericit că urmează să fie tătic, Ilan Laufer a publicat filmulețul de la ecografie pe pagina sa de Facebook.

‘Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viața noastră după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!’, a declarat Ilan Laufer.

Alina Laufer a mărturisit că are o sarcină bivitelină, iar gemenii nu vor fi identici.

‘Știam că la inseminare au fost doi embrioni, însă așteptam să văd dacă s-au prins amândoi. Erau deja măricei și azi dimineață ni s-a confirmat minunea! Vom avea gemeni! Ilan este și el foarte fericit, că în sfârșit, după 8 ani în care ne-am dorit extrem de mult să devenim părinți, ne-am chinuit și am făcut mai multe proceduri, în sfârșit se va întâmpla.

Chiar râdeam cu el și spuneam că sunt copii de campanie, i-am făcut între strâns de semnături, stat în picioare și alte alergături. Nu îi vine să creadă, deja se gândește că va scoate doi copii campioni, e foarte motivat. După atâția ani de încercări acum este un șoc pentru noi că se întâmplă acest lucru! Totul este în grafic și decurge ok. Este o sarcină bivitelină, gemenii nu vor fi identici, sunt șanse mari să fie băiat și fată. Noi începem să ne pregătim încet-încet. Va trebui sigur să ne schimbăm mașina și să ne luăm probabil o bonă internă’, a declarat Alina Laufer pentru Click!

Cum evoluează sarcina

Blondina se află în primul trimestru de sarcină, așa că poftele sunt din ce în ce mai mari. Pe lângă ciorbe și acrituri, viitoarea mămică a poftit și la sushi. În plus, ea a mărturisit că atunci când a făcut procedura de inseminare, nu și-a luat soțul cu ea.

‘În ultima vreme am fost foarte obosită, am murit de somn, grețurile nu mă omoară așa de rău cât mă omoară somnul, mă iau de pe la ora 10-11 și mă țin, nu știu cât, că apar și seara. Sunt în 10 săptămâni, decurge totul ok și minunat. Sarcina e corespunzătoare. Am fost singură la procedura de inseminare, nu l-am luat pe Ilan cu mine’, a povestit Alina Laufer.

‘Am pofte de orice, am mâncat duminică la mama ciorbă de cocoș, după aceea m-am dus la restaurant cu ea și am mâncat și ciorbă de porc… Poftesc la acrituri, ce e sărat, acru, la dulce nu atât de mult, deocamdată. Încerc să mă duc cât de mult pot la ai mei, la Cornu, să stau acolo pe cât posibil. Îmi gătește mama o dată pe săptămână, mă duc și iau de mâncare de acolo. În ultima vreme nu am reușit să mai gătesc, mi se face greață numai de la miros, cât eram eu de pasionată’, a mai spus soția lui Ilan Laufer.

citește și...