Alina Laufer, detalii despre sarcină! ‘Am rămas gravidă după mai mulți ani de tratamente’

17.08.2020, 11:30
Alina Laufer, detalii despre sarcină! 'Am rămas gravidă după mai mulți ani de tratamente'
Alina Laufer, detalii despre sarcină! 'Am rămas gravidă după mai mulți ani de tratamente'

Alina Laufer, fosta soție a lui Jorge, este în culmea fericirii! Blondina a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. Actualul ei partener, Ilan Laufer, a anunțat bucuros bucuros pe pagina lui de Facebook că va deveni tătic, chiar în ziua în care a împlinit 37 de ani.

‘În această dimineață am aflat că soția mea, Alina, este însărcinată, chiar de ziua mea și de ziua în care îmi depun candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei. Nu am primit niciodată în viață asemenea cadouri, cu atât mai puțin chiar de ziua mea de naștere. Le mulțumesc pe această cale tuturor colegilor și voluntarilor pentru un “fantastic job” cum ar zice Trump…’, a scris Ilan Laufer.

Alina Laufer a rămas gravidă

În plus, Alina Laufer a oferit detalii despre sarcină, ea mărturisind că a reușit să rămână însărcinată după mai multe încercări prin fertilizare in vitro.

Blondina este acum însărcinată în 6 săptămâni. Alina Laufer mai are o fetiță, pe Karina, din căsnicia cu solistul Jorge.

‘A sosit momentul mult așteptat pentru familia noastră, la care am visat de atâta timp! Încercăm de peste 8 ani să avem un copil și, în sfârșit, cea mai arzătoare dorința a noastră este pe cale de a deveni realitate. Am rămas însărcinată prin FIV, după mai mulți ani de tratamente. A fost un drum lung până aici, au fost momente în care eram extrem de descurajată, dar i-am avut alături pe Ilan și pe Kari, care m-au susținut în tot acest timp.

Aud din ce în ce mai multe cupluri în jurul meu care au probleme de fertilitate, așa că aș vrea să-i încurajez și să le transmit să nu renunțe atâta timp cât mai au speranța în suflet. Nouă ni s-a spus la un moment dat că nu vom putea avea niciodată copii….dar tot am mers înainte. Mă rog la Dumnezeu să fie totul bine și să pot aduce pe lume un bebe sănătos! Acum sunt însărcinată în 6 săptămâni’, a declarat Alina Laufer pentru Click!

Alina și Ilan Laufer s-au întors în România

‘Da, ne-am întors. Definitiv… Știi cum e, definitiv e un termen relativ. Ne-am mutat acolo ca să desfășurăm programul economic pentru companiile românești care doresc să demareze un business în Statele Unite. Am stat în cartierul Aventura. Era un cartier destul de liniștit, nu era precum Miami Beach’, a spus ea la PRO TV.

citește și...