Alina Laufer e încă la spital cu gemenii după ce a născut. ”Eu nu plâng de față cu copiii mei”

24.03.2021, 10:34
Alina Laufer e încă la spital cu gemenii după ce a născut. ”Eu nu plâng de față cu copiii mei”
Alina Laufer e încă la spital cu gemenii după ce a născut. ” Eu nu plâng de față cu copiii mei”

Alina Laufer se află încă în spital cu gemenii săi. Vedeta a dat detalii despre starea micuților.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie, cei doi au devenit părinți de gemeni.

Alina Laufer a născut prematur și încă se află în spital. Vedeta a făcut declarații despre starea bebelușilor ei, un băiețel și o fetiță.

Alina Laufer e încă la spital cu gemenii după ce a născut. ”Ilan ne așteaptă”

Alina Laufer a explicat că starea gemenilor este foarte bună și că micuții au început să ia în greutate.

„Gemenii au crescut măricei, deja au depășit 2 kilograme. Sunt foarte bine, sunt îngrijiți. Am avut o echipă de medici fantastici aici [Maternitatea Giulești]. (…) Nu mai mănâncă prin gavaj deja, încercăm cu biberonul. În ultimele zile m-am stresat destul de mult pentru că am doi. (…) În ultimele două zile i-am îndopat ca pe gâște, nu-i las până nu termină aproape tot din biberon. În clipa în care vor lua în greutate mâncând de la biberon o să plecăm și noi acasă. Ilan ne așteaptă. A pregătit și mai bine camera lor”, a declarat Alina Laufer la emisiunea ”Teo SAhow”, citată de wowbiz.ro.

„Nu am vrut să plâng atâta timp cât bebelușii sunt atât de aproape de mine. Îi simțeam, chiar dacă sunt la alt etaj. Știam că sunt aici și că mă simt. Eu nu plâng de față cu copiii mei. De machiat am încercat să mă machiez în fiecare zi pentru că mă duceam la ei și voiam să o vadă pe mami aranjată. Și îmi ridică și atitudinea. În general, în salon la mine sunt renumită pentru că ridic moralul. (…) Am sperat să avem acești copii atâția ani de zile și simt doar fericire, indiferent de problemele pe care le-am întâmpinat”, a completat vedeta.

 

citește și...