Alina Laufer s-a întors în România, după doi ani petrecuți în America. ”Definitiv…”

01.07.2020, 12:19
Alina Laufer s-a întors în România, după doi ani petrecuți în America. ”Definitiv...”
Alina Laufer s-a întors în România, după doi ani petrecuți în America. ”Definitiv...”

Alina Laufer a decis să revină în România, după doi ani pe care i-a petrecut în America.

Alina Laufer este fosta soție a cântărețului Jorge, împreună cu care are o fiică. În prezent, Alina este căsătorită cu Ilan Laufer. O perioadă, Alina Laufer a locuit în America, la Miami. Acum, după doi ani petrecuți peste Ocean, vedeta a decis să se întoarcă definitiv acasă, în România.

Alina Laufer a fost invitată, alătri de fiica ei, Karina, la emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV, unde a făcut declarații în acest sens.

”Da,ne-am întors. Definitiv… Știi cum e, definitiv e un termen relativ. Ne-am mutat acolo ca să desfășurăm programul economic pentru companiile românești care doresc să demareze un business în Statele Unite”, a declarat Alina Laufer.

”Am stat în cartierul Aventura. Era un cartier destul de liniștit, nu era precum Miami Beach”, a mai spus ea.


”Mama a venit și ne-a vizita de mai multe ori. Mai ales când am sunat-o și i-am spus că îmi este necesar să vină să ne ajute puțin, să stea cu noi, să stea cu Karina, pentru că noi munceam toată ziua”, a mărturisit ea.

Cum se înțelege cu fostul soț

Alina Laufer a vorbit și despre relația pe care o are cu fostul său soț, Jorge, împreună cu care o are pe Karina.


”Slavă Domnului că avem amândoi minte și o prioritate în viață, și anume binele Karinei. Și am reușit să o ducem la capăt. Am fost căsătoriți timp de șapte ani, nici nu mai știu. Ideea este că atâta timp cât ai o lumină a ochilor, care îți dă sens vieții, toate celelalte în timp se așază. Și eu cu Jorge am avut problemele noastre, după divorț, poate cine știe păreri diferite, mici clinchiuri, poate mie îmi era greu să accept că el o să aibă altă viață, lui la fel…

Ne-am recăsătorit în același an, în 2013. Și slavă Domn ului, și eu sunt căsătorită cu soțul meu de atunci, și el cu soția lui și avem familii împlinite.

A venit, ne-a vizitat de mai multe ori, e foarte fericit că s-a întors Karina aici ca să poată petrece timp cu frățiorul ei”, a afirmat Alina Laufer.

citește și...