Alina Laufer dă detalii despre gemenii săi. ”E cea mai frumoasă perioadă din viața mea”

02.06.2021, 11:08
Alina Laufer dă detalii despre gemenii săi. ”E cea mai frumoasă perioadă din viața mea”
Alina Laufer dă detalii despre gemenii săi. ”E cea mai frumoasă perioadă din viața mea”

Alina Laufer a venit cu gemenii săi în platoul emisiunii ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer.

În data de 15 februarie, cei doi au devenit părinți de gemeni. Alina Laufer a născut prematur  un băiețel și o fetiță.  Aceasta a fost prezentă alături de gemeni și de fiica sa cea mare în platoul emisiunii pe care Teo Trandafir o moderează la Kanal D.

Alina Laufer dă detalii despre gemenii săi: ”Ne descurcăm onorabil și fără bonă”

La emisiunea ”Teo Show”, Alina Laufer a explicat cum se descurcă cu creșterea gemenilor.

“E cea mai frumoasă perioadă din viața mea! Ilan e în Israel, a plecat ieri și m-a lasat singură cu Karina și cu gemenii”, a spus aceasta, citată de click.ro.

“Ne descurcăm onorabil și fără bonă. Eu nu pot să-mi las copiii cu altcineva, nici cu bunicii. Nimeni nu-i liniștește ca mine. Noi le facem băiță, noi stăm cu ei. Am fost cu cortul cu ei, cu rulota, la țară. Ne-am dus pe malul râului cu ei. Ei, fiind alăptați de mine, nu mi-e frică, au imunitate. Nathaniel e mai plângăcios. Davina e mai independentă, dar Nathaniel e lipit de mine, stă numai la mine în brațe. Davina râde non stop, și Nathaniel e tot timpul încruntat. Noaptea se trezesc pe la 3-4, mănâncă și se culcă la loc. Sunt foarte cuminței. Nu aș da experiența asta pentru nimic în lume”, a completat Alina Laufer.

“Pe Karina am lăsat-o și singură cu gemenii. Bine era și menajera în casă. A început unul cu sughițuri și i-a dat lămâie. Ilan e un tată foarte responsabil, schimbă scutece, mă ajută la băiță”, a încheiat vedeta.

citește și...