Alina Laufer a avut probleme cu unul dintre gemeni. ”A suferit foarte mult”

20.07.2021, 12:12
Alina Laufer a avut probleme cu unul dintre gemeni. ”A suferit foarte mult”
Alina Laufer a avut probleme cu unul dintre gemeni. ”A suferit foarte mult”

Alina Laufer a devenit de curând mămică de gemeni, un băiețel și o fetiță. Acesta a oferit detalii despre micuții ei într-un interviu din cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. Vedeta a mărturisit că băiețelul ei a avut ceva probleme de sănătate. ”A suferit foarte mult”, a spus ea.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie, cei doi au devenit părinți de gemeni. Alina Laufer a născut prematur  un băiețel și o fetiță, Nathaniel și Davina.

Alina Laufer a făcut declarații despre gemenii săi într-un interviu pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Alina Laufer a avut probleme cu unul dintre gemeni. ”Nathaniel a fost provocarea”

Despre băiețel, Alina Laufer a afirmat că a avut ceva probleme. Nathaniel a fost provocarea. Nu am mai avut așa copilași. A avut reflux și mititelul a suferit foarte mult, a suferit și în spital. Acum i-am găsit tratament, este mai bine. Ilan se descurcă foarte bine. Mă bazez pe el, a spus aceasta.

”Cum să fie viața cu trei copii? Este plină viața noastră, nu mai avem timp nici să respirăm. Bine, știam ce mă așteaptă, dar să crești doi bebeluși într-adevăr este o provocare… Am fi avut planuri de vacanță dacă nu ne-am fi speriat. Săptămâna trecuytă am fost la munte o noapte și cei mici nu au reacționat foarte bine. Când erau mai mititei puteam să-i deplasăm mai ușor, dar acum… cred că s-au dezobișnuit de mersul cu mașina, pentru că nu au vrut să doarmă deloc, le-am schimbat mediul lor. Acasă dorm foarte mult, sunt somnoroși. deocamdată, cred că o să petrecem în curte concediul”, a mai declarat Alina Laufer.

 

citește și...