Alina Laufer a ajuns de urgență la spital. ”Luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe”

09.02.2021, 14:30
Alina Laufer a ajuns de urgență la spital. ”Luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe”
Alina Laufer a ajuns de urgență la spital. ”Luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe”

Alina Laufer a ajuns de urgență la spital. Soțul vedetei a dat detalii despre ce s-a întâmplat.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este însărcinată cu actualul ei soț, Ilan Laufer, ci doi urmând să aibă gemeni.

Ieri, Alina Laufer a ajuns de urgență la spital, după cum a anunțat partenerul de viață al acesteia, Ilan Laufer, pe contul său de socializare.

Alina Laufer a ajuns de urgență la spital. Va rămâne internată două săptămâni

Ilan Laufer a explicat ce s-a întâmplat cu soția sa, Alina Laufer, și care a fost motivul pentru care aceasta a trebuit dusă de urgență la spital.

De asemenea, Ilan Laufer a afirmat că partenera sa de viață va sta internată cel puțin două săptămâni.

”Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a început să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe. Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a scris Ilan Laufer pe contul său de socializare.

Ce spunea Alina Laufer despre sarcină

Alina Laufer a oferit, de curând, detalii despre sarcina sa și despre naștere la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televizine Pro TV.

„Am început să le pregătesc camera. Este o provocare pentru că atunci când am avut-o pe Kari am știut ce culori să le aleg. Acum m-am gândit la niște culori neutre [gemenii fiind fată și băiat]. (…) O să iau legătura cu un consultant de lactație pentru că intenționez să alăptez. (…) A fost greu să o alăptez și pe Kari. La început este așa. Mă simt bine. Sarcina în sine [e ok], deși vine cu anumite greutăți, burtica e mult mai grea. Chiar dacă nu e foarte mare, apasă foarte mult”, a spus vedeta.

”Încerc să am grijă de mine atât cât pot. (…) Burtica este mare și îmi este greu să mă mișc. (…) Ilan are încredere în mine. Este foarte implicat. Aș vrea să nasc într-o maternitate de stat. Am încredere în secția de neonatologie. Prefer să nu-mi asum riscuri din acest punct de vedere. Și pe Karina am născut-o tot la stat”, a completat ea.

citește și...