Alina Eremia, cu formele la vedere. Cum s-a pozat artista alături de iubit

16.02.2022, 21:51

Alina Eremia se află într-o vacanță într-o destinație însorită, ocazie de care profită pentru a se întoarce acasă mai relaxată. Vedeta a publicat câteva poze într-un costum de baie care i-a venit ca turnat. ”Crezu’ca-i Chiara Ferragn”, i-a spus un fan.

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Artista a cunoscut succesul în urmă cu mai mulți ani, atunci când a făcut parte din distribuția formației Lala Band. Mai mult, vedeta a participat la Eurovision în 2005.

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, se află într-o vacanță de vis, în Maldive. Artista a publicat o serie de imagini spectaculoase pe Instagram. Recent vedeta a pozat în costum de baie. Alina a optat pentru un costum de baie decupat, în nunanță de roz și verde neon.

Alina Eremia, extrem de sexy

Fotografiile în piscina au strâns peste 30.000 de aprecieri și zeci de comentarii, semn că fanii îi apreciază munca artistică. Vedeta este urmărită pe Instagram de aproape 2 milioane de urmăritori. Fanii i-au transmis zeci de mesaje în secțiunea de comentarii . „Să lansezi cât mai multe melodii minunate”, „Vacanță plăcută îți doresc Alinuța”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care ea le-a primit de la prietenii virtuali de pe rețelele de socializare.

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, s-au bucurat de un mic dejun bogat. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și s-au întâlnit la sala de sport.

Când vrea să devină mamă

Întrebată dacă are de gând să devină în viitorul apropiat mămică, Alina Eremia a spus că nu vrea să ranaba gravida,

”De cinci ani tot salivez la el (nr. la iubitul ei). Nu, nu vreau (nr. să rămân gravidă) Nu, nu vreau acum, mai încolo”, a spus Alina Eremia într-un interviu oferit Ginei Felea.

Ce dietă ține artista

Artista a reușit de-a lungul timpului să se mențină de atâția ani la același număr de kilograme Ce secret are vedeta?

”Nu mănânc niciodată alimente prăjite și fast food, mănânc foarte rar, doar atunci când mor de poftă, nu mai pot, când simt că am ajuns într-un punct în care simt că trebuie să comit o prostie alimentară. Dar evit cât se poate. Dulciurile sunt un subiect sensibil, mănânc dar dulciuri pe bază de ștevie sau cu îndulcitori. Evit zahărul pentru că este extrem de nociv”, a spus Alina Eremia pentru Avantaje.ro

citește și...