S-a aflat secretul! Cum au reușit Alina Ceușan și Carmen Grebenișan să arate ireproșabil la ”Asia Express”

07.03.2020, 15:52
S-a aflat secretul! Cum au reușit Alina Ceușan și Carmen Grebenișan să arate ireproșabil la ”Asia Express”
S-a aflat secretul! Cum au reușit Alina ceușan și Carmen Grebenișan să arate ireproșabil la ”Asia Express”

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au reușit să arate ireproșabil la ”Asia Express”, mereu fardate și aranjate ca la carte.

Deși competiția ”Asia Express” a fost una extrem de dură, Alina Ceușean și colega ei, Carmen Grebenișan au reușit imposibilul la emisiune. Au arătat mereu ca scoase din cutie.

Cele două au mărturisit care a fost secretul lor pentru a apărea cu un look perfect la TV.

„Adevărul e că nu am stat departe de make-up, pentru că am avut trusele cu noi”, a spus Alina Ceușan pentru unica.ro.

„Oricum ne trezeam devreme, la patru jumate, la cinci, să ne machiem, să fim pregătite. Știu că am primit tot felul de întrebări pe social media din pozele postate până acum: ”Băi, cum ați reușit să arătați așa de bine în condițiile alea?”. Păi asta facem, na, te trezești, te machiezi! Nu poți să fii muma pădurii! Ce-ar fi, toată ziua noi suntem pe Instagram machiate frumos și când apărem pe televizor…”, a adăugat ea.


Carmen Grebenișan a completat:

„Ideea e că ne plăcea să apărem mai mult așa, că până la urmă e și mai estetic din punctul meu de vedere. Nu înseamnă că nu ești naturală, înseamnă că doar vrei să îți evidențiezi anumite aspecte, că nu am fost cu tot make-up-ul pe față și cu glitter. Așa, cât de cât, o sprânceană…”.

citește și...