Alina Ceușan: ”Plănuiesc să am o naștere naturală”

30.05.2020, 12:54
Alina Ceușan: ”Plănuiesc să am o naștere naturală”
Alina Ceușan: ”Plănuiesc să am o naștere naturală”

Alina Ceușan este însărcinată. Vedeta a explicat că în primul trimestru de sarcină a trecut și prin momente mai puțin plăcute.

Alina Ceușan, care a concurat la show-ul ”Asia Express” alături de prietena ei – Carmen Grebenișan, este însărcinată. Aceasta a dezvăluit că plănuiește să nască pe cale naturală.

”Nu am putut să cred că am avut acest amalgam de emoții, am fost îngrijorață, puțin stresată, m-am simțit rău, puțin obosită, am fost emoționată, am plâns mult, dar am fost si fericită în același timp. Nu sunt speriată de chestiile medicale, cum avansez în sarcină, am acest sentiment că vreau să experimentez totul, plănuiesc să am o naștere naturală”, a mărturisit Alina Ceușan, potrivit a1.ro.

Ce nu a putut face în primul trimestru

Vedeta a explicat și ce anume nu a putut să facă în primul trimestru de sarcină.

”Ce nu am putut face în primul trimestru. Nu am putut face sport, si să beau cafea și am o mare problemă. Acum pot sa beau cafea fără cofeină. Continui șa beau cafea, dar în primul trimestru, m-am simțit foarte rău atunci când beam cafea dimineața. Nu am putut să beau cafea, beam doar suc de portocale și apă, imediat cum mă trezeam. Imediat cum am putut să beau cafea , am schimbat-o cu cea fără cofeina”, a mai spus ea.

”M-am simțit ca și cum aș fi fost într-un roller coaster”

Alina Ceușan a explicat cum a fost când a simțit primele lovituri ale bebelușului din burtică.

”Primele lovituri au fost foarte ciudate. M-am simțit ca și cum aș fi fost într-un roller coaster nebun. Eram pe canapea, mă uitam la Asia Express, iar senzația pe are am avut-o a fost ceva de genul: ești în roaler coaster și de sus urmează să cobori. Acestea au fost senzațiile pe care le-am simțit de 2-4 ori, înainte să simt mici lovituri înăuntru și apoi din ce în ce mai intens”, a mai dezvăluit blonda, potrivit sursei citate.

citește și...