Alin Oprea, revoltat pe fosta soție după divorț. Nu vrea să-i lase numele lui: ‘Nu-l merită din nici un punct de vedere’

17.08.2021, 10:41
Alin Oprea, revoltat pe fosta soție după divorț. Nu vrea să-i lase numele lui: 'Nu-l merită din nici un punct de vedere'
Alin Oprea, revoltat pe fosta soție după divorț. Nu vrea să-i lase numele lui: 'Nu-l merită din nici un punct de vedere'

Alin Oprea a divorțat oficial de mama copiilor săi, Larisa, dar tot mai are ceva de obiectat la adresa femeii. Artistul nu vrea să mai audă vreodată de fosta parteneră și le-a cerut judecătorilor ca aceasta să nu-i mai poarte numele. 

Alin Oprea și Larisa Uță au divorțat după un mariaj de 23 de ani. Cu toate acestea, procesul de partaj se va judeca separat. Cântărețul își dorește cu ardoare ca Larisa să nu beneficieze de nimic din agoniseala lui de-o viață.

Alin Oprea nu-i lasă numele fostei soții

“Partajul este un proces distinct ce se va judeca, ulterior. Am de gând să recâştig absolut tot ce mi se cuvine în mod legal, după munca mea de o viaţă şi toate sacrificiile făcute. Dacă aş fi fost tratat cu recunoştinţă şi respect, nu aş mai fi avut nici o pretenţie. Fiind tratat în stil “mafiot”, voi lăsa legea să repare toată nedreptatea ce s-a abătut asupra mea”, a declarat pentru Click!, Alin Oprea.

Solistul trupei Talisman a cerut judecătorilor să-i retragă numele fostei soții, explicând că femeia nu merită să se mai numească Oprea.

“Acest aspect a rămas în pronunţare, aştept cu nerăbdare decizia ca numele meu să fie retras unei persoane care nu-l merită din nici un punct de vedere. Nici legal şi nici moral”, a mai spus Alin.

Alin Oprea, fericit cu noua iubită

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție.

Alin Oprea a vorbit într-un interviu despre actuala sa iubită, Medana, la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă.

”Medana mă așază și îmi dă echilibru. Aș fi văzut (nr. dacă se întâlneau în trecut) o femeie destul de frumoasă, carismatică și deșteaptă, dar poate nu aș fi perceput că este îngerul meu păzitor și invers. Când ne-am văzut prima dată eram la un eveniment și când ne-am văzut nu a fost acea chimie, a fost o lumină, ceva special. Am avut amândoi senzația că ne știm dintotdeauna și Dumnezeu ne-a adus împreună pentru a merge pe drumul vieții împreună.

E o magie între noi. Facem toate lucrurile împreună, aveam aceeași valori, am crescut aproape similar. Nu mi-am pus foarte multe întrebări, intuiția mea mi-a spus că acesta este drumul, iar în momentul în care eu am rămas destul de ”maidanez”, Medana a fost lângă mine în cele mai grele momente din viața ea”, a declarat Alin Oprea.

citește și...