Alin Oprea nu a fost lăsat să-și ia lucrurile din casă. Ce i-a spus fiica sa în direct la TV

08.09.2020, 08:47
Alin Oprea nu a fost lăsat să-și ia lucrurile din casă. Ce i-a spus fiica sa în direct la TV
Alin Oprea nu a fost lăsat să-și ia lucrurile din casă. Ce i-a spus fiica sa în direct la TV

Scandalul de divorț dintre cântărețul Alin Oprea, de la Talisman, și fosta sa parteneră de viață, Larisa, pare să nu se mai oprească. Artistul nu a fost lăsat să-și ia lucrurile din casă de rudele Larisei.

Alin Oprea a avut parte de scandal cu soacra și cumnatul său, care nu i-au dat voie să-și ia lucrurile din casa în care a locuit. Cântărețul a sunat la 112, iar la fața locului au sosit trei echipaje de poliție, relatează spynews.ro.

”Vreau să filmez tot ce iau ca să nu fie discuții. Asta înseamnă viol de domiciliu, cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacră-mea și cumnatu-meu. Mă agresează femeia asta. E a doua oară când vin și sun la 112, dar ei schimbă yala mereu.

Eu vreau să-mi iau bunurile că am nevoie urgent de ele la studio și atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a detalia Alin Oprea la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Larisa i-a pus medaliile trupei într-un sac de gunoi

La emisiunea respectivă, Alin Oprea a dezvăluit că Larisa, fosta sa parteneră de viață, i-a pus trofeele trupei Talisman într-un sac de gunoi.

”M-a dezamăgit faptul că toate medaliile formației ”Talisman” le-a pus într-un sac de gunoi și i-a spus avocatului să-mi iau jegurile alea de acolo că nu mai folosesc la nimic”, a afirmat artistul.

Alin Oprea a mărturisit că și-a forit dintotdeauna să aibă o familie fericită, însă acest lucru nu a fost posibil.

”Visul mea a fost o familie fericită, dar de la vis la realitate este o distanță mare. Din păcate, la mine ținta a fost o familie fericită, copii realizați și doi bătrânei care se plimbă de mână prin parc, dar de cealaltă parte, ținta a fost alta”, a mai spus cântărețul.

Criticat dur de fiica sa

Alin Oprea are doi copii cu Larisa: Melisssa și Adrian. Fiica artistului a intervenit prin telefon la emisiunea ”Xtra Night Show”, unde i-a dat o replică dură tatălui său.

”Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână”, a spus fiica artistului, conform sursei mai sus-menționate.

”Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru, dacă toate telefoanele erau închise, ale ei și ale copiilor. Ei sunt influențați așa cum vrea ea”, a comentat Alin Oprea.

citește și...