Alin Oprea a trăit clipe de coșmar. ”Probabil cel mai greu moment din viața mea. Atunci când am aflat era să leșin”

03.09.2020, 09:18
Alin Oprea a trăit clipe de coșmar. ”Probabil cel mai greu moment din viața mea. Atunci când am aflat era să leșin”
Alin Oprea a trăit clipe de coșmar. ”Probabil cel mai greu moment din viața mea. Atunci când am aflat era să leșin”

Cântărețul Alin Oprea, soistul trupei Talisman, continuă seria dezvăluirilor după ce s-a aflat că divorțează de partenera sa, Larisa, cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani și împreună cu care are doi copii.

Alin Oprea a făcut mărturisiri incredibile din mariajul pe care l-a avut cu Larisa. Artistul susține că are dovezi incontestabile despre infidelitățile fostei sale partenere de viață, pe care vrea să le prezinte și în instanță atunci când se vor întâlni pentru divorț.

”Am dovezi incontestabile, dovezi pe care le voi prezenta și în instanță. E vorba de evenimentul cu cetățeanul german care a și divorțat pentru ea și cu un antrenor de Kangoo Jumps de aici, din București. Dovezile mele sunt incontestabile din mai multe surse evidente și video, audio și scris și mesaje. Am stabilit să așteptăm cu divorțul și cu tot ce s-a întâmplat până după data de 1 și 2 august”, a declarat Alin Oprea la postul de televiziune Antena Stars, citat de spynews.ro.

Cântărețul susține că a trecut prin momente extrem de dificile în momentul în care a aflat despre infidelitățile Larisei.

”Nu am avut deloc o viață ușoară de când am aflat de infidelitățile ei. Am avut un moment de cumpănă maxim în viața mea, probabil cel mai greu moment din viața mea. Atunci când am aflat era să leșin. Mi-am revenit puțin, am fost la spital, am făcut niște perfuzii. A venit ca un trăsnet și am încercat să mă calmez. Nu știam ce să fac”, a mai spus Alin Oprea.

”Ea are niște interese dincolo de cele normale”

Alina Oprea a afirmat că și-a dorit ca familia sa să nu se destrame până când cei doi coii nu ajung la majorat.

”Până la urmă am zis ca dorința mea cea mai mare este ca această familie să nu se dezbine până copiii nu ajung la vârsta de 18 ani. Am fost foarte discret legat de infidelitățile ei. Ea are niște interese dincolo de cele normale, dincolo de a rămâne într-o relație prietenească și dincolo de avea grijă împreună de cei doi copii. Interesele fiind banii.

Când ea a intentat în primă instanță divorțul notarial, noi am stabilit prin cererea de la vremea respectivă un divorț amiabil din toate punctele de vedere și revenirea ei la numele de fată, la Uță.

După 30 de zile am avut o perioadă de reflexie dacă vrei sau nu mai vrei, iar în momentul în care ne-am întâlnit la notariat a refuzat să semneze actul de divorț pentru că nu i-aș ceda eu numele”, a mai declarat solistul trupei Talisman, conform sursei citate.

Divorț cu scandal între Alina Oprea și Larisa

Alin Oprea și soția sa, Larisa, se află în divorț. Cu doi copii mari, Melissa și Adrian – care sau fost la studii la Londra, Larisa Oprea și soțul ei, Alin Oprea, fostul component al trupei Talisman, au decis ca fiecare să o ia pe drumuri diferite în viață după 22 de ani de mariaj. Larisa a fost plecată o bună perioadă de timp la Londra, alături de cei doi copii, în timp ce Alin Oprea și-a găsit o altă parteneră și a apărut la mare alături de aceasta.

Larisa și Alin Oprea au mers la notar să divorțeze, însă acest lucru nu s-a întâmplat din cauza neînțelegerilor dintre cei doi, astfel că separarea se va face în instanță.

citește și...