Alin Oprea, noi detalii despre divorț! Vestea neașteptată primită de la tribunal

28.11.2020, 12:32
Alin Oprea, noi detalii despre divorț! Vestea neașteptată primită de la tribunal
Fostul solist al trupei Talisman și mama copiilor săi au ajuns să se războiească prin tribunale

Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa Uță este departe de a se încheia prea curând. Cei doi s-au despărțit de mai bine de șase luni, dar abia anul viitor vor avea primele înfățișări în instanță. 

Fostul solist al trupei Talisman și mama copiilor săi au ajuns să se războiască prin tribunale. Conform Cancan.ro, Alin Oprea a primit deja citația să se prezinte în instanță.

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 din București i-au citat deja pe cei doi soți, iar primul termen ar urma să aibă loc pe 15 februarie 2021.

Alin Oprea nu vrea să mai audă de mama copiilor săi 

Alin Oprea a oferit detalii despre citația pe care a primit-o pentru procesul de divorț. Artistul a mărturisit că își dorește cu ardoare ca totul să se termine cât mai repede.

‘Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil din cauza pandemiei. Un lucru bun, totuși, este că acest proces se va judeca chiar și în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuiește la Londra și deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât și la plecare. 

Am totuși speranța să nu devin bunic până la pronunțarea acestui divorț. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional. Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi’, a declarat Alin Oprea pentru Cancan.ro. 

Cu cine se iubește artistul 

Iubita lui Alin Oprea, declarație de dragoste pentru artist

De mai bine de un an, Alin Oprea și-a găsit liniștea în brațele unei tinere originară din Cluj-Napoca. Fostul solist al trupei Talisman nu-și mai ascunde sentimentele, deși se află în plin proces de divorț cu Larisa Uță, fosta soție.

Din mai 2019, Alin Oprea are o relație frumoasă cu Medana, tânăra despre declară că este iubirea vieții lui. Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă iubita solistului. Medana este absolventă a facultății de Psihologie și are propria ei afacere în imobiliare.

‘Simt iubire, tandrețe și sinceritate în tot ceea ce înseamnă Medana în viața mea. Este greu de crezut că există un astfel de om care să își pună viața în palemle tale cu curaj, devotament și aumare maximă, un om care să fie lângă tine în cele mai grele momente, ale vieții când pierzi tot și nu mai știi încotro se îndreaptă viața ta, când plutești în derivp pe aripile destinului. Dumnezeu mă iubește și mi-a oferit prin ea mai mult decât mi-am permis să îi cer. Mă simt binecuvântat”, a declarat artistul.

citește și...