Alin Oprea, mesaj incredibil de ziua iubitei sale. “Tu ești «medicul» care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit”

11.12.2020, 14:03
Alin Oprea, mesaj incredibil de ziua iubitei sale. Tu ești «medicul» care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit”
Alin Oprea, mesaj incredibil de ziua iubitei sale. "Tu ești «medicul» care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit”

Cântărețul Alin Oprea a transmis un mesaj mai mult decât emoționant despre actuala sa iubită.

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție, împreună cu care are doi copii. De ziua de naștere a Medanei, Alin Oprea a transmis un mesaj incredibil pe contul său de socializare, o adcevărată declarație de dragoste pentru cea care îi este parteneră în prezent.

”La mulți ani iubita mea! Tu ești “medicul” care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit, “avocatul” care m-a apărat când alții m-au nedreptățit, “scutul” care m-a protejat când alții au vrut să-mi străpungă inima, “stâlpul” care m-a susținut când alții au vrut să mă îngenuncheze și “soarele” care a adus lumină în viața mea când am fost abandonat în întuneric. Acesta este motivul pentru care tu ești singurul om de care am nevoie astăzi, mâine și până la sfârșitul timpului. Mulțumesc pentru iubirea de dincolo de vremuri, pentru atingerea magică, pentru tandrețea angelică și pentru infinitul pe care mi l-ai dăruit. Îți doresc cea mai dulce zi de naștere. La mulți ani MEDANA!”, a scris Alin Operea pe contul său de socializare.

Alin Oprea, prima înfăţişare la divorţ în 2021

Alin Oprea, în vârstă de 49 de ani, se află în plin divorţ de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. Iniţial, cei doi soţi au spus că vor divorţa amiabil, la notar, însă, între timp, situația dintre ei a degenerat.

Cântăreţul şi-a acuzat soţia de infidelitate, iar aceasta a schimbat cheile casei, astfel încât el nu a mai putut intra în propria locuinţă pentru a-şi lua lucrurile personale.

Divorţul lor se va disputa în instanță, iar prima înfăţişare a procesului va avea loc pe 15 februarie anul viitor, potrivit click.ro.

citește și...