Alin Oprea, despre procesul de partaj. ”Totul este pregătit”

09.10.2021, 13:31
Alin Oprea, despre procesul de partaj. ”Totul este pregătit”
Alin Oprea, despre procesul de partaj. ”Totul este pregătit”

Cântărețul Alin Oprea a dat amănunte în ceea ce privește procesul de partaj cu fosta sa parteneră de viață, Larisa, împreună c care are doi copii.  Acesta speră să recupereze mare parte din averea de un milion de euro, la partaj. ”Totul este pregătit”, a mărturisit binecunoscutul artist în cadrul unui interviu.

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție. Din mariajul cu Larisa Uță, Alin Oprea are doi copii, Melissa și Adrian, însă după divorț relația acestora s-a deteriorat. Medana, actuala iubită a lui Alin Oprea are și ea doi copii, Daria și Darius.

Procesul de separare oficială dintre Alin Oprea și fosta soție, Larisa, s-a încheiat, în vară, iar acum urmează procesul de partaj, în urma căruia artistul sperîă să-și recupereze o parte din averea de aproape un milion de euro. Artistul a făcut declarații în acest sens pentru playtech.ro.

Alin Oprea, despre procesul de partaj. ”După cum se știe, eu am luat-o de la zero și lucrurile după un an de la „măcel” merg foarte bine pe toate planurile”

”Legat de procesul de partaj, va mai dura probabil o perioadă până să înceapă. Totul este pregătit, așteptăm doar programarea din partea instanței de judecată. Am realizat că toate aceste proceduri juridice vor dura ceva timp. Sincer, pentru a trăi liniștit și a nu mai fi afectat, am hotărât să mă detașez cât de mult de aceste probleme. Este strict treaba avocaților mei, care sunt foarte buni și în care am toată încrederea”, a declarat Alin Oprea pentru sursa mai sus-menționată.

”După cum se știe, eu am luat-o de la zero și lucrurile după un an de la „măcel” merg foarte bine pe toate planurile. Prefer să mă focalizez pe ceea ce am eu de realizat în plan personal și profesional. Să trăiesc o viață frumoasă, departe de „zgomotul problemelor” și de „poluarea emoțională””, a mai declarat cântărețul.

citește și...