Alin Oprea, despre iubita sa, Medana. ”A fost lângă mine în cele mai grele momente, încât îmi place să spun că a fost îngerul meu păzitor”

21.05.2022, 14:18
Alin Oprea, despre iubita sa, Medana. ”A fost lângă mine în cele mai grele momente, încât îmi place să spun că a fost îngerul meu păzitor”
Alin Oprea, despre iubita sa, Medana. ”A fost lângă mine în cele mai grele momente, încât îmi place să spun că a fost îngerul meu păzitor”

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, a făcut declarații despre actuala sa iubită, medana, alături de care și-a găsit liniștea după divorțul prrin care a trecut. ”A fost lângă mine în cele mai grele momente, încât îmi place să spun că a fost îngerul meu păzitor”, a afirmat Alin Oprea la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars.

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție. Din mariajul cu Larisa Uță, Alin Oprea are doi copii, Melissa și Adrian, însă după divorț relația acestora s-a deteriorat. Medana, actuala iubită a lui Alin Oprea are și ea doi copii, Daria și Darius. Procesul de separare oficială dintre Alin Oprea și fosta soție, Larisa, s-a încheiat, în vara anului trecut.

Alin Oprea și actuala sa iubită, Medana, au aniversat în luna mai a acestui an trei ani de relație. Invitat la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Alin Oprea a vorbit despre relația cu iubita sa, Medana, dar și despre nunta cu aceasta.

Alin Oprea, despre iubita sa, Medana. ”Vom face și pașii tradiționali, dar când va fi timpul. Nu forțăm nimic în relație”

”Cred că Dumnezeu a făcut să apară în viața mea exact în momentele cele mai grele, pentru că din păcate pentru mine, toată viața am fost un om sensibil care s-a implicat cu tot ce a putut 100% și atunci când viața îți joacă anumite feste suferi, însă orice suferință are un final. A fost lângă mine în cele mai grele momente, încât îmi place să spun că a fost îngerul meu păzitor în acele momente și în continuare”, a declarat Alin Oprea, potrivit spynews.ro.

”Noi am făcut tot posibilul ca această relație să fie cât se poate de puternică. Am fost tot timpul atenți, am comunicat foarte mult când orice moment mai sensibil a apărut, astfel încât respectul, iubirea, fidelitatea și toate principiile de bază ale relației să rămână intacte și am fost mai puțini atenți la lucrurile astea tradiționale, nuntă, logodnă. Eu cred că logodna este o declarație de dragoste pe careți-o poți face fără să dai un inel, fără să o ceri de nevastă. Pur și simplu, felul în care te comporți cu cineva spune totul. Vom face și pașii tradiționali, dar când va fi timpul. Nu forțăm nimic în relație. Nu mai durează mult, dar nu ar fi putut fi un moment secret”, a mai spus artistul.

citește și...