Alin Oprea, despre iubita sa, Medana. ”Nu mi-a dat niciodată nici cel mai mic motiv de îndoială”

04.05.2022, 12:43
Alin Oprea, despre iubita sa, Medana. ”Nu mi-a dat niciodată nici cel mai mic motiv de îndoială”
Alin Oprea, despre iubita sa, Medana. ”Nu mi-a dat niciodată nici cel mai mic motiv de îndoială”

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, este mai fericit ca niciodată alături de actuala sa iubită, Medana. Despre partenera sa de viață a făcut artistul declarații. ”După atâta timp de relație, o cunosc foarte bine și nu mi-a dat niciodată nici cel mai mic motiv de îndoială”, a mărturisit cântărețul Alin Oprea.

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție. Din mariajul cu Larisa Uță, Alin Oprea are doi copii, Melissa și Adrian, însă după divorț relația acestora s-a deteriorat. Medana, actuala iubită a lui Alin Oprea are și ea doi copii, Daria și Darius. Procesul de separare oficială dintre Alin Oprea și fosta soție, Larisa, s-a încheiat, în vara anului trecut.

Alin Oprea și actuala sa iubită, Medana, au aniversat în luna mai a acestui an trei ani de relație și au fost plecat într-o vacanță. ”O perioadă intensă și atât de frumoasă, în ciuda tuturor provocărilor și încercărilor prin care am trecut”, a declarat Alin Oprea pentru click.ro.

Alin Oprea, despre iubita sa, Medana. ”Este o femeie atât loială, cât și devotată”

Pentru sursa mai sus-menționată, Alin Oprea a dezvăluit și cum a gestionat faptul că actuala sa parteneră de viață este o femeie frumoasă și admirată.

”La începutul relației l-am gestionat destul de dificil. “După ce te arzi, sufli și în iaurt.” Acum însă gestionez totul mult mai ușor, pentru că după atâta timp de relație, o cunosc foarte bine și nu mi-a dat niciodată nici cel mai mic motiv de îndoială. Din fericire, Medana este o femeie atât loială, cât și devotată, relația noastră fiind bazată pe încredere reciprocă, respect și o transparență totală, mai ales că noi suntem împreună peste tot”, a explicat solistul de la trupa Talisman.

 

citește și...