Cu cine l-ar fi înșelat Larisa Uță pe Alin Oprea! Artistul are dovezi că fosta soție l-a ‘tradus’ în timpul mariajului

24.09.2020, 12:47
Cu cine l-ar fi înșelat Larisa Uță pe Alin Oprea! Artistul are dovezi că fosta soție l-a 'tradus' în timpul mariajului
Cu cine l-ar fi înșelat Larisa Uță pe Alin Oprea! Artistul are dovezi că fosta soție l-a 'tradus' în timpul mariajului

Scandalul dintre Alin Oprea şi fosta soţie, Larisa Uță, ia amploare! Fostul solist al trupei Talisman a acuzat-o pe mama copiilor săi că nu i-a fost deloc fidelă în timpul mariajului. Acum, a ieșit la iveală tot adevărul.

Inițial, Alin Oprea a fost acuzat de infidelitate, iar toți au dat vina pe el că și-a stricat căsnicia. Însă motivul pentru care a decis să rupă relația cu Larisa Uță pare să fie cu totul altul. Conform Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, solistul ar fi pus mâna pe dovezi uluitoare care au scos la iveală faptul că fosta soție l-a înșelat.

Larisa Uță a avut o relație extraconjugală

Amantul Larisei Uță ar fi fost un vestit playboy din Pitești, nimeni altul decât Marius Televijăn, un amic de-al lui Leo de la Strehaia.

Cei doi ar fi trăit o poveste de dragoste interzisă în urmă cu patru ani. Deși Larisa Uță era căsătorită la vremea respectivă cu Alin Oprea, se pare că nu a ținut cont de acest aspect și s-a cuplat cu Marius Televijăn. Amorezată până peste cap de bărbat, Larisa Uță s-ar fi certat din cauza acestuia cu cea mai bună prietenă. Atunci, soția lui Alin Oprea o suspecta pe femeie că vrea să îi fure iubitul.

Alin Oprea este fericit alături de noua iubită

‘Mi-am asumat-o! Am o relație și mă bucur și o iubesc pe fata asta! Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare! Deci eu nu am mințit că nu am o relație. Am și mă bucur! Hai să fim serioși. Nu ieși în presă și mă acuzi numai pe mine de infidelitate, când tu ai la rândul tău nouă infidelități? Eu le voi demonstra pe toate’, a declarat Alin Oprea, la ‘Xtra Night Show’.

S-a certat cu copiii lui

Recent, interpretul a avut o discuție aprinsă cu fiul său, Adrian, în platoul emisiunii ‘Xtra Night Show’. Într-o intervenție telefonică, băiatul i-a reproșat că exagerează cu tot ceea ce spune despre mama sa.

‘Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă, când toți ți-am zis de 100 de ori că poți să vii acasă. Ai cerut cheia până acum? Nu. De ce minți că te păcălesc că nu sunt acasă, când am orice dovezi ai nevoie să îți arăt că eram la Câmpulung. Nu te-ai săturat de minciuni? Poți să vii absolut oricând ai chef, dar ai venit de două ori cu poliția’, a spus Adrian.

citește și...