Alexia Eram și Mario Fresh nu vor petrece Crăciunul împreună: „Nu este tot timpul roz”

20.12.2022, 12:21

Sărbătorile de iarnă nu îi vor prinde împreună pe Alexia Eram și Mario Fresh! Cei doi se iubesc de mai bine de șase ani, însă sunt momente în care nu pot fi unul lângă celălalt. De Crăciun, fiica Andreei Esca va fi plecată într-o vacanță în străinătate, iar Mario Fresh va trebui să-și onoreze concertele de Crăciun. 

Alexia Eram și Mario Fresh vor sta departe unul de celălalt de Crăciun. Fiica prezentatoarei de la PRO TV a mărturisit faptul că va pleca în America, alături de părinții ei, iar iubitul ei nu va putea să meargă cu ei. Cu toate acestea, cuplul a reușit să împodobească bradul de Crăciun.

Alexia Eram și Mario Fresh nu vor petrece Crăciunul împreună

„Am împodobit bradul cu Mario la el acasă, pentru că eu o să fiu plecată, în perioada care urmează, și el o să fie aici (n.r – România) așa că am zis că mai bine îl împodobim la dânsul. De Sărbători o să plec cu familia în străinătate și mă voi întoarce de Revelion și nu avea rost să îl facem în două locuri. Mario o să aibă concerte de Crăciun și nu poate fi alături de noi.

O să merg în America cu familia o săptămână. Nu am mai fost demult într-o vacanță doar cu părinții și abia aștept. În relație, eu las mai mult. Eu sunt romantica incurabilă. Este și el foarte romantic dar eu las mai mult de la mine, Mario este mai orgolios. Nu știu când o să fie nunta noastră. Avem doar 22 de ani, mai avem…

Eu cu Mario ne iubim și cred că în orice relație sunt lucruri bune și lucruri rele. Nu este tot timpul roz. Nu vreau să spun de la ce pornesc discuțiile, cred că lucrurile acestea trebuie să rămână între noi, dar nu sunt certuri mari, sunt niște certuri normale. Nu locuim împreună”, a spus Alexia Eram pentru Click!

citește și...