Drama prin care a trecut Anastasia Lazariuc. ”Tata s-a stins după operație”

23.03.2020, 09:57
Drama prin care a trecut Anastasia Lazariuc. ”Tata s-a stins după operație”

Binecunoscuta cântăreață Anastasia Lazariuc, în vârstă de 66 de ani, a trecut pin momente extrem de dificile în copilărie. Aceasta și-a pierdut tatăl pe vremea când avea doar 14 ani.

Anastasia Lazariuc și-a pierdut tatăl în uma unei operații. Despe drama din viața ei a vorbit celebra artistă din Republica Moldova într-un interviu din urmă cu ceva timp.

”Surorile erau măritate, eu aveam 14 ani, băieții au plecat în armată. Mama a avut un șoc și a fost foarte afectată. Tata s-a stins după o operație. Eu încă nu înțelegeam foarte bine, la 14 ani. După mi-a lipsit cu adevărat, am simțit ce înseamnă să nu ai tată”, spunea Anastasia lazariuc, potivit viva.ro.

Artista a mărturisit și cât de greu i-a fost ei și familiei sale.

”Au fost drame, au fost căzături, dar mergem mai departe. Eu am venit dintr-o familie foarte bine pusă la punct. Dar tata a murit când aveam 14 ani, eram cea mai mică. Primul salariu pe care l-am luat, l-am dat mamei…și a început să plângă. Mama a trăit 90 de ani, a născut 11 copii, pe 5 i-a înmormântat. A trecut prin toate, războaie, de toate”, a mai afirmat Anastasia Lazariuc.

citește și...