Alexandru Papadopol, invitat la nunta fostei soții, Ioana Ginghină? Ce a răspuns actrița

20.01.2022, 15:38
Alexandru Papadopol, invitat la nunta fostei soții, Ioana Ginghină? Ce a răspuns actrița
Alexandru Papadopol, invitat la nunta fostei soții, Ioana Ginghină? Ce a răspuns actrița

Actrița Ioana Ginghină, în vârtstă de 44 de ani, a făcut declarații referitoare la o nouă căsărtorie, cu actualul ei partener de viață, Cristi Pitulice. Vedeta a fost fost întrebată dacă îl va invita la nuntă și pe fostul său soț, actorul Alexandru Papadopl, în vârstă de 46 de ani, cu care are împreună o fetiță care se numește Ruxandra.

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori Prima oară, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

Ioana Ginghină a vorbit despre o nouă căsătorie cu actualul ei partener de viață, Cristi Pitulice. De asemenea, actrița a explicat ș dacă îl va avea sau nu ca invitat la nuntă pe fostul său soț, actorul Alexandru Papadopol. ”Pentru mine, la momentul acesta, când vorbesc de căsătorie sunt mai concentrată pe partea de ce înseamnă, pe fondul ei. Hârtia nu mai înseamnă nimic. Am trecut prin niște experiențe și nu pot să spun că această hârtie mă mai impresionează în vreun fel sau altul, dar uite că sunt momente când trebuie făcute dacă vrei să fii alături de alți prieteni, să fii naș și să mergi mai departe. Am noroc de prietenul meu, Cristi, că nici el nu e așa disperat de a face nuntă mare și să petrecem trei zile și trei nopți”, a declarat vedeta pentru wowbiz.ro.

Alexandru Papadopol, invitat la nunta fostei soții, Ioana Ginghină? ”Probabil că trebuie să îl întreb pe Cristi, nu am discutat așa mult despre acest aspect”

Ioana Ginghină a mărturisit că fostul său soț, Alexandru Papadopol, știe despre planurile de nuntă pe care aceasta le are cu Cristi Pitulice: ”Da, normal că știe despre nuntă. Noi am făcut și Ajunul Crăciunului împreună toți patru. Relațiile sunt foarte bune între mine și Alexandru și normal că întotdeauna îl anunț și pe el orice pas fac și și el mă anunță pe mine, pentru că prioritatea naostră este Ruxandra și atunci vrem să discutăm totul înainte să luăm o decizie, tocmai ca Ruxandra să știe că toată lumea e de acord cu toată lumea și că e bine și că suntem în relații foarte bune”.

”Nu știu dacă va fi și el invitat. Nu mi-am pus problema, probabil că trebuie să îl întreb pe Cristi, nu am discutat așa mult despre acest aspect. Probabil că după ce vom fixa data când vom merge la primărie, vom da o petrecere, a mai spus actrița.

citește și...