Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fostul ei soț, Alexandru Papadopol. ”Nu se poate compara cu ce era în timpul căsătoriei”

16.01.2022, 16:49
Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fostul ei soț, Alexandru Papadopol. ”Nu se poate compara cu ce era în timpul căsătoriei”
Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fostul ei soț, Alexandru Papadopol. ”Nu se poate compara cu ce era în timpul căsătoriei”

Actrița Ioana Ginghină, în vârtstă de 44 de ani, a explicat în ce relații este în prezent cu fostul ei soț, actorul Alexandru Papadopol, în vârstă de 46 de ani. Cei doi au împreună o fetiță, Ruxandra. ”Nu se poate compara cu ce era în timpul căsătoriei, pentru că acum este altfel de relaţie”, a declarat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori Prima oară, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Ioana Ginghină a explicat care este relația sa cu fostul soț. Alexandru Papadopol, în prezent, dar a vorbit și despre nunta cu actualul său partener de viață, Cristi Pitulice.

Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fostul ei soț, Alexandru Papadopol.”Am rămas buni prieteni, lucru pe care îl bănuiam încă de când am divorţat”

”Da, relaţia mea cu Alexandru este foarte frumoasă, nu se poate compara cu ce era în timpul căsătoriei, pentru că acum este altfel de relaţie. Am rămas buni prieteni, lucru pe care îl bănuiam încă de când am divorţat, pentru că am avut o căsnicie lungă şi frumoasă, aşa încât nu aveam cum să ne transformăm în duşmani. Apoi să nu uităm că ne leagă Ruxandra, care este pentru amândoi cel mai important om din viaţă”, a spus Ioana Ginghină despere relația cu Alexandru Papadopol.

Despre nunta cu actualul ei iubit, Cristi Pitulice, actrița a declarat: ”Cel mai probabil nunta va fi anul acesta, pentru că va trebui să fim naşi unor prieteni, aşa că asta ne-a făcut să ne gândim mai serios la acest aspect. Unde când şi cum nu ştiu, cel mai probabil la Primăria Dragomireşti Vale”.

Vedeta a vorbit și despre eventualitatea de a deveni din nou mămică: ”Da, ador copiii, eu trăiesc doar printre copii. Dacă e să vină un copil este binevenit. Normal că am vorbit cu Ruxi despre asta, doar că pe ea nu are cum să o mai afecteze un frate sau o soră. Este mult prea mare diferenţa ca să se mai simtă ameninţată într-un fel. Plus că Ruxandra este un copil bun şi echilibrat, deci ştie să împartă chiar şi timpul de mamă dacă e nevoie, pentru că e sigură de iubirea pe care eu o am pentru ea”.

citește și...