Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, se căsătorește. La nici șase luni de la moartea artistei!

19.08.2021, 11:40
Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, se căsătorește. La nici șase luni de la moartea artistei!
Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, se căsătorește. La nici șase luni de la moartea artistei!

Aurel Pădureanu, cel care i-a fost soț regretatei interprete de muzică de petrecere Cornelia Catanga, se pregătește de un eveniment important. Artistul a anunțat că fiul său și al Corneliei Catanga, Alexandru, se căsătorește cu iubita sa din Statele Unite. Evenimentul are loc la nici jumătate de an de la dispariția cântăreței.

Alexandru Pădureanu, fiul celei care a fost regretata cântăreață de muzică de petrecere Cornelia Catanga, urmează să se căsătorească în curând, peste doar câteva săptămâni. Anunțul a fost făcut chiar de tatăl său, Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu a afirmat că aceasta a fost și dorința soției sale.

Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, se căsătorește. ”Nu ne dorim să facem cu muzică”

„Luna aceasta sau luna viitoare. Am vorbit pentru copii și aceasta ar fi și dorința Corneliei, ca feciorul meu cu fetița din SUA să se căsătorească. Facem un eveniment în familie. Nu ne dorim să facem cu muzică, abia au trecut 5 luni și jumătate de la moartea Corneliei. Vreau să îi cunun ca după, la sfârșitul anului sau la începutul celuilalt, să plece în America pentru un an, un an și jumătate. (…) Era dorința ei cea mai arzătoare ca băiatul să ajungă în Statele Unite pentru că muzica lui, jazz-ul, nu prea e recunoscută la noi”, a declarat Aurel Pădureanu la postul de televiziune Antena Stars, citat de spynews.ro.

Aurel Pădureanu a afirmat că are în plan să meargă și el în America, pentru că fiul său își dorește să fie alături de el. „Am să mă duc o perioadă acolo, pentru că el nu concepe viața lui dacă nu mă duc și eu să stau cu ei acolo”, a mai spus soțul Corneliei Catanga.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

 

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...