Alexandru Constantin și-a dat demisia de la Prima TV. A renunțat după 13 ani

30.06.2021, 14:10
Alexandru Constantin și-a dat demisia de la Prima TV. A renunțat după 13 ani
Alexandru Constantin și-a dat demisia de la Prima TV. A renunțat după 13 ani

Alexandru Constantin și-a dat demisia de la postul de televiziune Prima TV, acolo unde a lucrat timp de 13 ani. Acesta a dezvăluit și la ce post de televiziune urmează să fie văzut de telespectatori. ”A venit momentul să spun DA următorului pas în cariera mea”, le-a transmis Alexandru Constantin celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Alexandru Constantin a prezentat mai multe emisiuni la Prima TV. Acesta a anunțat, pe contul său de socializare că a renunțat la colaborarea cu Prima TV după 13 ani.

”Dragii mei, de fiecare data am impartasit cu voi fiecare pas pe care l-am facut. Impreuna, am construit emisiuni, interviuri, momente de televiziune pe care le pretuiesc. Astazi am de facut un anunt. Dupa 13 ani pe care i-am petrecut in Prima TV, a venit momentul sa spun DA urmatorului pas in cariera mea si sa parasesc televiziunea in care m-am format ca jurnalist.  Ne vom revedea, in curand, la pupitrul stirilor Day Time si Prime Time, la o alta televiziune. Inchei un capitol in care am intalnit multi oameni deosebiti, carora le sunt recunoscator. Deschid urmatorul capitol cu multa determinare de a construi mai departe momente semnificative impreuna. De abia astept! Revin cu detalii cat de repede!”, a spus Alexandru Constantin.

Alexandru Constantin și-a dat demisia de la Prima TV. Va apărea la România TV

Alexandru Constantin a dezvăluit, pentru impact.ro, că va putea fi văzut la postul de televiziune România TV. ”Am ales ca loc de plecare România TV. Din ofertele pe care le aveam, România TV a fost cea mai bună, din toate punctele de vedere. Am întâlnit acolo, încă de la primele discuții, mulți profesioniști, care își cunosc foarte bine meseria și care m-au făcut să mă simt bine primit în familia lor. Am toată încrederea că vom realiza, împreună, un spectacol al știrilor, cu informații în exclusivitate și că vom acoperi știrile de ultimă oră, în cel mai obiectiv și complet mod posibil”, a declarat Alexandru Constantin pentru sursa mai sus-menționată.

”Dorința de a mă reîntoarce la știri vine într-o perioada în care informația este mai importantă ca niciodată. Mă bucur să fiu unul dintre prezentatorii de la care românii își vor lua informațiile zilnice, atât de importante pentru viața lor. Le promit telespectatorilor să le fiu, în continuare, o sursă credibilă, echilibrată și informată. Abia aștept adrenalina jurnalelor de știri live, a Breaking News-urilor și a corespondențelor în direct, alături de colegii din teren”, a mai spus el.

 

citește și...