Alexandru Bălan a revenit în mediul online după ce i-a expirat controlul judiciar. Vloggerul a transmis un mesaj: ‘Oricine merită o a două șansă!’

22.08.2020, 14:26
Alexandru Bălan a revenit în mediul online după ce i-a expirat controlul judiciar. Vloggerul a transmis un mesaj: 'Oricine merită o a două șansă!'
Alexandru Bălan a revenit în mediul online după ce i-a expirat controlul judiciar. Vloggerul a transmis un mesaj: 'Oricine merită o a două șansă!'

Alexandru Bălan, vloggerul acuzat de instigare la viol, a revenit în mediul online după ce i-a expirat controlul judiciar. El a postat și primul mesaj pe rețelele de socializare.

În urmă cu două luni, Alexandru Bălan, cunoscut drept și ‘Colo’, a fost reținut după ce a instigat la violență și abuz împotriva minorelor.

‘Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt. La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici Oh! Cine-i tăticul tău’, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate‘, mărturisea Alexandru Bălan într-un vlog pe contul de Youtube.

A revenit pe rețelele de socializare

Timp de două luni, oamenii legii i-au interzis lui ‘Colo’ să stea departe de Instagram, Facebook sau YouTube. Se pare că acesta s-a conformat, iar acum a revenit cu un mesaj pentru fanii săi. În plus, a anunțat că și-a creat un alt canal de YouTube.

‘Salutare șefanilor! Vreau să vă anunț că sunt bine și că vă mulțumesc pentru tot suportul acordat în această etapă dificilă din viața mea. Am avut la dispoziție peste 60 de zile să mă gândesc la ce lucruri am spus în trecut și ce voi face de acum înainte. Este uman să greșești.. și consider că oricine merită o a două șansă!’, a scris vloggerul pe Instagram.

A plătit amendă

De asemenea, Alexandru Bălan și-a recunoscut vinovăția și a încheiat un acord cu procurorul de caz. În schimb, el a fost obligat să plătească o amendă penală de 24.000 de lei.

‘Inculpatul a precizat ca era constient la momentul in care realiza live-stream-urile ca nu era un continut adecvat, dar era realizat pentru divertismentul publicului. In anul 2018 din cauza unei politice introduse de YouTube a fost nevoit sa stearga aproximativ 1800 de videoclipuri si in jur de 80.000.000 de vizualizari, canalul sau de YouTube ajungand foarte jos ca numar de vizualizari, ca numar de oameni prezenti pe livestream-uri. Astfel, a inceput sa exagereze cu story-time-urile, doar pentru a acapara atentia publicului. Incerca sa adauge mult haz povestirilor sale si sa adauge fapte ce nu s-au intamplat cu scopul de a atrage lumea si a o amuza”, se arata în acordul încheiat de “Colo” cu procurorul.

Și-a cerut scuze pe internet

Tot scandalul a început după ce au ieșit la iveală declarații halucinante făcute de acesta pe YouTube, în 2017.

În plus, în vara lui 2019, Alexandru Bălan mai povestea cum a agresat o fată la festivalul Untold. Tânăra îi ocupase locul la festival. ‘Dacă stai aici, o să îți f*t la coate de o să rămâi paralizată. I-am f**** la coate. Am sărit cu picioarele pe ea’, mărturisea ‘Colo’, pe canalul său de Youtube.

După ce a izbucnit tot scandalul, Alexandru Bălan și-a cerut scuze și a explicat că live-ul în care povestea cum ar viola minore a fost o ‘glumă extraordinar de proastă’.

‘Vă spun sincer, respect toate femeile pentru că eu am fost crescut alături de mama mea, ea mi-a oferit cea mai bună educaţie şi mi-a spus să respect toate femeile din această lume. Credeţi-mă că sunt cu o fată de 6 ani de zile. Este iubita mea, o iubesc ca pe ochii din cap şi niciodată nu am ridicat mâna la ea. Nu sunt de acord cu violenţa faţă de femei. Nu aş fi vrut niciodată să jignesc, în mod oficial, pe cineva. Chiar şi neoficial’, a mai spus el, afirmând că nu a fost agresiv cu iubita lui de șase ani.

citește și...