Ultimele imagini cu Tamara Buciuceanu în viață! Cum arăta regretata actriță înainte de a muri

16.10.2019, 10:43
Ultimele imagini cu Tamara Buciuceanu în viață! Cum arăta regretata actriță înainte de a muri
Ultimele imagini cu Tamara Buciuceanu în viață!

Tamara Buciuceanu-Botez a încetat din viață marți, 15 octombrie. De la începutul lunii octombrie, marea actriță era internată la spitatul Elias din București. Avea probleme cardiace care se agravaseră.

Ultimele imagini cu Tamara Buciuceanu în viață!

Ultimele imagini cu Tamara Buciuceanu înainte de a deceda sunt cutremurătoare. Interpreta rolului lui Isoscel din seria ”Liceenii” părea vizibil dărâmată de suferință. Actrița nu mai zâmbea ca altădată, ci era tristă și îngândurată.

Tamara Buciuceanu a fost fotografiată cu câteva săptămâni înainte de a deceda. Ajunsese de nerecunoscut: slăbise foarte mult și își ținea mâna la cap constant.

‘Sunt aşa şi aşa, merg înainte, nu se poate altfel. Dar sunt bine, sunt pe picioare, acum mă odihnesc acasă. După 66 de ani de teatru, îmi doresc doar să mă odihnesc şi nu mai vreau să joc în alte proiecte. Momentan, nu am nevoie de nimic şi sunt foarte bine. Familia îmi este alături, mă văd cu ei şi cu prietenii şi mă bucur când am musafiri. Ies din când în când din casă să mă plimb și îmi place că oamenii nu m-au uitat’, declara Tamara Buciuceanu, în ultimul ei interviu acordat pentru Click!

Sursa: Spynews.ro

citește și...