Alexandru Arșinel își închiriază vila de la mare. ”Este disponibilă unui grup compact de turiști”

18.05.2021, 14:16
Alexandru Arșinel își închiriază vila de la mare. ”Este disponibilă unui grup compact de turiști”
Alexandru Arșinel își închirează vila de la mare. ”Este disponibilă unui grup compact de turiști”

Actorul Alexandru Arșinel își închiriază vila pe care o deține la mare, în zona 2 Mai.

Alexandru Arșinel și-a scos la închiriere vila pe care a construit-o în urmă cu peste un deceniu în stațiunea 2 Mai. Vila are numeroase facilități, după cum se arată în descrierea făcută pe site-ul unde este prezentată oferta de cazare. Casa se închiriază doar integral, iar prețul pentru o noapte de cazare pentru tot grupul este de 1.000 de lei în extra-sezon și 1.200-1.300 lei în perioada de sezon plin.

”Un loc care păstrează imaginea autentică a zonei de sud a litoralului românesc și totodată, având la dispoziție tot confortul necesar unei vacanțe bine-meritate respectând toate normele de siguranță și distanțare socială. Proprietatea este disponibilă unui grup compact de turiști în regim de self-service, având la dispoziție o bucătărie complet utială, zona de luat masa și o terasă exterioară cu zona de BBQ. Printre alte facilități se numără aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, parcare privată gratuită”, se arată în anunțul postat, potrivit wowbiz.ro.

Alexandru Arșinel este căsătorit și are doi băieți

Alexandru Arșinel este căsătorit de foarte mulți ani cu Marilena, femeia cu care are doi băieți: Bogdan și Alexandru. De ceva vreme, partenera de viață a actorului are probleme de sănătate și a ajuns să nu poată merge fără ajutor. În toamna lui 2016 soţia lui, Marilena, a căzut pe scări şi a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile. Într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro, Alexandru Arșinel a mărturisit că îi este dor de partenera sa de viață așa cum era aceasta înainte de a avea probleme de sănătate.

”Îmi lipsesc câteva ființe. Cel mai mult îmi lipsește fratele meu, Petrică. Era mai mare cu cinci ani decât mine. Apoi, îmi lipsește Marlena, soția mea, în starea ei cea normală. O animatoare de viață și de bună dispoziție extraordinară. Îmi lipsește privirea ei întotdeauna optimistă. Acum are o privire extrem de tristă… așa o prind câteodată, că îmi piere orice dorință. N-aș dori să păstrez prea mult imaginea privirii ei când e tristă. Îmi lipsesc multe.  Pornind aproape de la zero, toată viața am avut câte o dorință. Tot timpul am luptat pentru a-mi îndeplini o dorință. Și tot timpul a fost nevoie de bani. Atunci, am muncit enorm de mult și în foarte multe direcții, căutând surse de a face rost de acel minim necesar care să-mi dea o anumită satisfacție în viață. Ca să-mi mulțumesc soția, să-mi pot ajuta copiii, să mai fac câte un gest de generozitate. Am fost permanent băgat în morișca vieții mele”, a declarat Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani, care a fost infectat cu COVID-19, a fost externat  în data de10 mai 2021, din spital. Pe 17 aprilie, Alexandru Arșinel a fost internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală, după ce, atât el, cât și soția sa, s-au infectat cu coronavirus la doar două luni după ce au făcut rapelul vaccinului.

citește și...