Alexandru Arșinel, din nou la spital după ce se infectase cu COVID-19. Cum se simte

28.04.2021, 09:59
Alexandru Arșinel, din nou la spital după ce se infectase cu COVID-19. Cum se simte
Alexandru Arșinel, din nou la spital după ce se infectase cu COVID-19.

Alexandru Arșinel și soția lui paralizată au ajuns pe mâinile medicilor după ce s-au infectat cu COVID-19. Celebrul actor se simțise mai bine și fusese externat, însă se pare că ar fi ajuns din nou la spital. Alexandru Arșinel a început să se simtă iar rău.

Conform Cancan, Alexandru Arșinel a fost internat la Matei Balș, după ce fusese externat săptămâna trecută.

Alexandru Arșinel și partenera lui s-au infectat cu coronavirus, deși în urmă cu două luni, cei doi s-au vaccinat. Din fericire, ei au ajuns la spital cu o formă ușoară a bolii.

Alexandru Arșinel a ajuns iar la spital

”Ne simțim ca niște oameni bolnavi. Suntem de cinci zile în spital. Medicii mi-au promis că voi petrece sărbătorile acasă. E o formă, ei zic mai ușoară, din cauză că am făcut vaccinurile. Ne-am vaccinat în urmă cu două luni, cam așa, o lună jumătate.

Nu mi-au spus că este posibil să mai fac acest virus după vaccinare. Asta e. Nu așa a fost? Nu asta s-a spus? Nu am crezut. Nu am crezut că voi trece prin așa ceva”, declara Alexandru Arșinel la Antena Stars, la momentul respectiv.

Alexandru Arşinel are 81 de ani, iar în trecut a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, inclusiv un transplant de rinichi.

Alexandru Arşinel a fost operat în august 2013. Intervenţia chirurgicală a avut loc la Institutul de Transplant Renal din Cluj. El povestea că a primit rinichiul de la un tânăr care s-a sinucis după ce a pierdut la jocurile de noroc.

A suferit un transplant de rinichi

„Era un tânăr de 23 de ani, care a ales să se sinucidă, dar nu cunosc alte amănunte. Mă rog pentru el zilnic, după cum mă rog şi pentru medicul clujean care a condus echipa de operaţie. Dacă e să fi preluat ceva de la acel tânăr aş spune că am luat dorinţa de a trăi.

Recunosc, îmi place viaţa. Mă străduiesc să trăiesc atât cât îmi va fi dat, să mă bucur de viaţă, de copii, de nepoţi.

Acelora care cred că e uşor să trăieşti la 82 de ani le spun doar atât: vă înşelaţi! Dar vreau să trăiesc ca să-mi însoţesc cât mai mult nepoţii şi soţia şi să mă bucur de prezenţa lor, cât va fi posibil. Mai spun doar atât, soţia mea e paralizată de ani buni, îşi mai mişcă doar mâna dreaptă şi capul. Şi totuşi, vreau să-i fiu alături până la capăt”, povestea Alexandru Arșinel.

citește și...