Confesiunea dureroasă a lui Alexandru Arșinel. ”Îmi lipsește soția mea, în starea ei cea normală”

10.10.2020, 13:37
Confesiunea dureroasă a lui Alexandru Arșinel. ”Îmi lipsește soția mea, în starea ei cea normală”
Confesiunea dureroasă a lui Alexandru Arșinel. ”Îmi lipsește Marlena, soția mea, în starea ei cea normală”

Renumitul actor Alexandru Arșinel a făcut mărturisiri dureroase. Acesta a vorbit despre starea soției sale, dar și despre Stela Popescu, cea care i-a fost parteneră de scenă ani de zile.

Alexandru Arșinel este căsătorit de foarte mulți ani cu Marilena, femeia cu care are doi băieți: Bogdan și Alexandru. De ceva vreme, partenera de viață a actorului are probleme de sănătate și a ajuns să nu poată merge fără ajutor. În toamna lui 2016 soţia lui, Marilena, a căzut pe scări şi a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile.

Într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro, Alexandru Arșinel a mărturisit că îi este dor de partenera sa de viață așa cum era aceasta înainte de a avea probleme de sănătate.

”Îmi lipsesc câteva ființe. Cel mai mult îmi lipsește fratele meu, Petrică. Era mai mare cu cinci ani decât mine. Apoi, îmi lipsește Marlena, soția mea, în starea ei cea normală. O animatoare de viață și de bună dispoziție extraordinară. Îmi lipsește privirea ei întotdeauna optimistă. Acum are o privire extrem de tristă… așa o prind câteodată, că îmi piere orice dorință. N-aș dori să păstrez prea mult imaginea privirii ei când e tristă. Îmi lipsesc multe.

Pornind aproape de la zero, toată viața am avut câte o dorință. Tot timpul am luptat pentru a-mi îndeplini o dorință. Și tot timpul a fost nevoie de bani. Atunci, am muncit enorm de mult și în foarte multe direcții, căutând surse de a face rost de acel minim necesar care să-mi dea o anumită satisfacție în viață. Ca să-mi mulțumesc soția, să-mi pot ajuta copiii, să mai fac câte un gest de generozitate. Am fost permanent băgat în morișca vieții mele”, a declarat Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel simte lipsa Stelei Popescu

De asemenea, Alexandru Arșinel a vorbit și despre regretata actriță Stela Popescu, care a încetat din viață în noiembrie 2017, care i-a fost parteneră de scenă ani la rând și cu care a avut o relație de prietenie foarte strânsă.

”De Stela îmi este dor tot timpul. Tot uitându-mă prin cărțile astea de amintiri, îmi aduc aminte de o groază de lucruri, momente, întâlniri, vizite, premiere, tări, orase, public, continente… Am trăit o viață extrem de încărcată, mai ales după Revoluție, am văzut peste 30 de țări, unde am realizat peste 100 de spectacole cu ea și excelentul regizor Dan Puican… Enorm de multe spectacole am jucat, pentru mulți oameni, în lume”, a mai spus reputatul actor pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...