Alexandru Arșinel, despre perioada dificilă prin care a trecut. ”Dacă nu făceam vaccinul, eram acum pământ de flori”

13.05.2021, 13:12
Alexandru Arșinel, despre perioada dificilă prin care a trecut. ”Dacă nu făceam vaccinul, eram acum pământ de flori”
Alexandru Arșinel, despre perioada dificilă prin care a trecut. ”Dacă nu făceam vaccinul, eram acum pământ de flori”

Îndrăgitul actor Alexandru Arșinel a făcut declarații despre perioada dificilă prin care a trecut după ce a fost inffectat cu noul coronavirus.

Binecunoscutul actor Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani, care a fost infectat cu COVID-19, a fost externat  în data de10 mai 2021, din spital. Pe 17 aprilie, Alexandru Arșinel a fost internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală, după ce, atât el, cât și soția sa, s-au infectat cu coronavirus la doar două luni după ce au făcut rapelul vaccinului.

Invitat la emisiunea ”Exclusiv VIP”, pe care Cristi Brancu o moderează la postul de televiziune Prima TV, Alexandru Arșinel a făcurt declarații despre perioada dificilă ărin care a trecut.

Alexandru Arșinel, despre perioada dificilă prin care a trecut. ”Am fost un caz special”

Alexandru Arșinel a mărturisit că nu a avut simptome foarte puternice atunci când s-a infectat cu COVID-19. “Am făcut vaccinul, eram fericit, pregăteam o premieră. Într-o zi au apărut niște simptome, nu foarte puternice, am cerut să fiu testat și la test am ieșit pozitiv. Și, uite așa, s-a aflat că avem coronavirus și eu, și soția mea și, prin sprijinul dat de Matei Balș, am fost colectat, cum s-ar spune, din casă, împreună cu soția și dus acolo. Am avut acest noroc să fiu înconjurat de o echipă de medici excelenți în frunte cu doctorul Marinescu și d-nul doctor Streinu, d-na doctor Marinescu și d-na doctor Matei. Am fost un caz special, fiind bântuit cu o boală imunosupresoare cu transplant”, a declarat actorul, relatează click.ro.

„Se pare că vaccinarea ne-a salvat viața și mie, și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă. Cu ajutorul medicilor, care erau preocupați de soarta mea și a celorlalți colegi de pat, am depășit momentul critic. Dacă nu făceam vaccinul, eram acum pământ de flori”, a adăugat celebrul actor.

Artistul a vorbit și despre soția sa: „Marilena a fost minunată, ca de obicei. Suferind și uitându-se cu ochii triști la mine, a trecut cu stoicism peste toată perioada”.

 

 

citește și...