Alexandru Arșinel, despre moartea lui Costin Mărculescu. ”Mă surprinde că a dispărut atât de repede”

12.06.2020, 12:07
Alexandru Arșinel, despre moartea lui Costin Mărculescu. ”Mă surprinde că a dispărut atât de repede”
Alexandru Arșinel, despre moartea lui Costin Mărculescu. ”Mă surprinde că a dispărut atât de repede”

Celebrul actor Alexandru Arșinel a făcut declarații despre cel care a fost Costin Mărculescu. Artistul a mărturisit că este surprins de decesul acestuia.

Alexandru Arșinel este surprins de dispariția lui Costin Mărculescu, despre care spune că era un luptător.

„Era destul de tânăr. Mă surprinde că a dispărut atât de repede. Stiam că se zbătea mult pentru meseria lui. Cocheta mult și cu televiziunea, trăia în lumea divertismentului. Dar în ultimul timp, nu prea am mai auzit de el. Noi, artiștii, avem mai multe fețe, iar cea care predomină, în general, este cea tristă”, a declarat Alexandru Arșinel, citat de spynews.ro.

”Costin era o fire destul de optimistă și se agita foarte mult, era un luptător”, a adăugat acesta.

”Trăia din plin viața asta de artist”

Alexandru Arșinel a explicat și cum era Costin Mărculescu pe scenă.

”Era un actor muzical, un actor de talent și cocheta cu divertismentul. În același timp, era într-o continuă căutare și era mai dificil să-l ții aproape. Tot timpul avea diferite acțiuni în diferite direcții…

Pe scenă era un personaj destul de interesant, tip de june prim, un actor plăcut, un luptător, cu inițiative. Trăia din plin viața asta de artist”, a mai afirmat renumitul artist.

A fost găsit mort în cadă

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de 10 iunie spre 11 iunie 2020. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

Cauza morții artistului este insuficiență cardio-respiratoriu acută, adică infarct, potrivit legiștilor. Ca boli care au dus la provocarea acestuia, sunt menționate miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

Sicriul a fost depus la biserica ”Sfântul Gheorghe”

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost depus la biserica ”Sfântul Gheorghe” din Capitală. Lângă sicriul artistului a apărut și o cruce, pe care este scris numele lui, dar și ziua de naștere și ziua decesului. Familia a legat în partea de jos a crucii drapelul României.

Costin Mărculescu urmează să fie înmormântat sâmbătă la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.

citește și...